Powered by

«Έξυπνες» συσκευές που δεν φανταζόσασταν ποτέ

Τα τελευταία χρόνια ορισμένες συσκευές έχουν εξελιχθεί από μία πηγή σκεπτικισμού σε πράγματα που αξίζει κανείς να αγοράσει.

 

Πλέον ολοένα και περισσότερες «έξυπνες συσκευές» κάνουν εμφάνιση στην αγορά διευκολύνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων.

Παρακάτω ακολουθούν οι καλύτερες από αυτές:

QUIRKY EGG MINDER
Τιμή: 13 δολάρια
Κατασκευασμένο σε συνεργασία με τη General Electric, το Quirky Egg Minder μπορεί να συγχρονιστεί με το κινητό σας και να σας ειδοποιήσει όταν έρχεται η ώρα να «ξεμείνετε» από αυγά, ενώ μπορεί να σας ενημερώσει για το ποια από αυτά είναι έτοιμα να λήξουν.





BRITA INFINITY
Tιμή: 45 δολάρια
Οι τεχνολογικές εταιρείες έχουν ενθουσιαστεί! Το Brita Infinity χαρακτηρίζεται ως το «μέλλον της ενυδάτωσης», λειτουργεί σαν οποιοδήποτε άλλο Brita που έχετε δει, ωστόσο όταν το φίλτρο καθαρισμού ξεθωριάσει, η συσκευή ειδοποιεί όχι μόνο εσάς αλλά και την Amazon. Στη συνέχεια προχωρά σε μια νέα παραγγελία φίλτρου και σας απαλλάσσει από κάθε έννοια.




SMART CHANGING PAD
Τιμή: 250 δολάρια
Τοποθετώντας ένα μωρό στο Smart Changing Pad όχι μόνο θα μπορέσετε με ευκολία να του αλλάξετε πάνα, αλλά και να μετρήσετε το βάρος του. Παράλληλα, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την πρόσληψη της τροφής του, ενώ όλα αυτά τα δεδομένα θα τα συγκεντρώνετε στην εφαρμογή του κινητού, προκειμένου να τα μοιραστείτε με τον παιδίατρο. Το μαξιλάρι αυτό είναι κατάλληλο για τα παιδιά που έχουν αλλεργίες ή ελαφρές παιδικές ασθένειες.


ONVI PROPHIX
Τιμή: 400 δολάρια
Το Onvi Prophix είναι μια «έξυπνη οδοντόβουρτσα», η  οποία συνδέεται με το smartphone και σας δείχνει το εσωτερικό του στόματός σας, μέσω της ενσωματωμένης κάμερας που διαθέτει με 10 megapixel ανάλυση. Εάν έχετε σοβαρές οδοντιατρικές ανησυχίες η οδοντόβουρτσα αυτή θα σας φανεί απαραίτητη.




FLOSSTIME
Τιμή: 25 δολάρια
Το Flosstime είναι μια «έξυπνη θήκη νήματος» που τοποθετείται στον καθρέφτη του μπάνιου. Η ιδέα προέκυψε προκειμένου ο κόσμος να αρχίσει να υιοθετεί αυτή τη συνήθεια. Και πως μπορεί να γίνει αυτό; Μόνο εάν βλέπετε τη θήκη καθημερινώς στο μπάνιο σας, η οποία θα σας υπενθυμίζει ότι ήρθε η ώρα να το χρησιμοποιήσετε.




JUICERO
Τιμή: 700 δολάρια
To Juicero είναι μια συσκευή παρασκευής χυμού, η οποία δεν μπορεί να σας φτιάξει χυμό εάν δεν έχετε WiFi. Εάν αυτή η συσκευή μοντερνισμού δεν σας «τρομάζει», μάθετε λοιπόν ότι πρόκειται για τον πιο ακριβό αποχυμωτή που υπάρχει στη αγορά, ο οποίος φτιάχνει τα πιο υγιεινά ποτά.





FLATEV
Τιμή: 400 δολάρια
Ξεχάστε τα μεξικάνικα μαγαζιά. Με το Flatev θα φτιάξετε τις πιο ωραίες τoρτίγιας! Απλά τοποθετείτε στη συσκευή λίγη ζύμη και αυτή θα σας φτιάξει μοναδικές μεξικανικές πιτούλες.






HAPIFORK
Τιμή: 70 δολάρια
To HapiFork είναι ένα «έξυπνο πιρούνι», το οποίο μπορεί να καταλάβει εάν τρώτε γρήγορα. Ίσως να σας ακούγεται ανόητο, ωστόσο όσο πιο αργά τρώτε το γεύμα σας τόσο πιο πολύ το απολαμβάνετε εσείς και ο οργανισμός σας.






OOMBRELLA
Τιμή: 80 δολάρια
Είναι δεδομένο ότι έστω και μια φορά στη ζωή σας θα έχετε ξεχάσει κάπου την ομπρέλα σας. Με την Oombrella δεν πρόκειται σας ξανασυμβεί ποτέ αυτό! Πώς; Εάν ποτέ την χάσετε, εκείνη μπορεί να σας ενημερώσει για την ακριβή της τοποθεσία. Ακόμη, η έξυπνη αυτή ομπρέλα μπορεί να προβλέψει τη βροχή προκειμένου 




BELTY GOOD VIBES
Τιμή: 395 δολάρια
Η Belty δεν είναι μια απλή ζώνη. Έχει τη δυνατότητα να σας ενημερώσει όταν μένετε πολύ ώρα όρθιοι ή καθιστοί, ή όταν έχετε ώρα να πιείτε νερό και πρέπει να ενυδατωθείτε.





ΠΗΓΗ: fortunegreece.com

 

Δειτε Επισης

Το κόστος δανεισμού της Γαλλίας ξεπέρασε της Ισπανίας για πρώτη φορά από το 2006
Σε υψηλό 12 ετών το ασήμι-Νέο ιστορικό ρεκόρ για χρυσό
Κυρώσεις στον Ρώσο Σεργκέι Σεργκέγιεβιτς Ιβανόφ και στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Cryptex από ΗΠΑ
Καμπανάκι από ING-Κολλημένη σε στασιμότητα η γερμανική οικονομία
Το Κογκρέσο απέτρεψε προεκλογικό «shutdown» στις ΗΠΑ
Άνω των 100 εταιρειών υπέγραψαν Σύμφωνο της Ε.Ε. για ΤΝ-Mεταξύ αυτών και διεθνείς κολοσσοί
Η Google προσέφυγε κατά της Microsoft ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής-Γιατί την κατηγορεί
Σουηδία: Μείωσε το βασικό επιτόκιό της κατά 25 μονάδες βάσης η Κεντρική Τράπεζα της χώρας
Επιχείρηση Σιμσέκ στη Νέα Υόρκη να καθησυχάσει τις ανησυχίες των επενδυτών-Η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας
«Έφοδος» στα γραφεία της Deutsche Börse και του Nasdaq από τις αρχές της Ε.Ε.