Baker Tilly: Στηρίζει τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου

Στα πλαίσια της πολιτικής της Baker Tilly in South East Europe να επενδύει και να ενθαρρύνει τους νέους και ταλαντούχους επιστήμονες στις προσπάθειες τους, τα Τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού και Μάρκετινγκ της εταιρείας είναι κοντά στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Κύπρου σε διάφορες φάσεις της φοιτητικής τους ζωής.  

Επαγγελματίες του Ανθρώπινου Δυναμικού παρουσίασαν, σε δύο ξεχωριστές παρουσιάσεις στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, συμβουλές στους φοιτητές για επιτυχείς επαγγελματικές συνεντεύξεις καθώς και σύγχρονες μεθόδους αξιολόγησης με κέντρα αξιολόγησης και ψυχομετρικά τεστς. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι 18 πανεπιστημιακοί απόφοιτοι που θα εργοδοτηθούν σαν εκπαιδευόμενοι λογιστές (ACA/ACCA) από την Baker Tilly στην Κύπρο από τον Σεπτέμβριο, έγιναν με τις συγκεκριμένες μεθόδους οι οποίες εγγυούνται τη διαφάνεια, την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία της διαδικασίας πρόσληψης. 

Τέλος, σε συνέχεια της ενδυνάμωσης των σχέσεων μεταξύ της Baker Tilly και του Πανεπιστημίου Κύπρου, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Χριστοδουλίδης, βράβευσε τους 4 πρωτεύσαντες φοιτητές του 3ου έτους στο Πτυχίο Λογιστικής του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Η Δέσποινα Παπαϊωάννου, η Μαρίνα Παπαναστασίου, ο Μάριος Κωστάμπεης, και η Ρομπέρτα Κουμέττου βραβεύτηκαν σε μία όμορφη τελετή που τελέστηκε στις καινούριες εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κύπρου στην Αγλαντζιά.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων