Prime Insurance: Εξέλιξη με μεθοδευμένα βήματα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2016, το καθιερωμένο Συνέδριο της Prime Insurance, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, στην παρουσία πέραν των 350 επίσημων προσκεκλημένων και συνέδρων. 

Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο γενικός διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών, Χρίστος Πατσαλίδης ο οποίος μετέφερε μήνυμα του υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη και κήρυξε την έναρξη του Συνεδρίου, καθώς και η Έφορος Ασφαλίσεων κα Βικτώρια Νατάρ. Επίσης, παρευρέθηκαν εκλεκτοί προσκεκλημένοι από τον ασφαλιστικό κλάδο και τον επιχειρηματικό κόσμο, από Κύπρο και Ελλάδα. Καθολική ήταν η παρουσία τόσο του διοικητικού προσωπικού όσο και του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Prime Insurance, Μιχάλης Μιχαηλίδης, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην πορεία της Prime Insurance τα τελευταία χρόνια. Ανέδειξε τις προκλήσεις της εποχής και επεσήμανε ότι η εταιρεία προχωρεί σε επανασχεδιασμό της στρατηγικής της, με μεθοδευμένα βήματα προς την εξέλιξη. «Το όραμα και οι στόχοι της εταιρείας παραμένουν για διατήρηση κυρίαρχης θέσης στην αγορά και για περαιτέρω ενδυνάμωση του υποκαταστήματος της Ελλάδος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαηλίδης.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Prime Insurance, ο οποίος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, έδωσε το στίγμα και τους μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους στόχους της εταιρείας, μέσω οπτικογραφημένου μηνύματος.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου βραβεύτηκαν οι άριστοι ασφαλιστές της χρονιάς.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων