ΙΝ ΒUSINESS AWARDS 2016

Για ένατη συνεχή χρονιά τα IN Business Awards έρχονται να επιβραβεύσουν τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν και να αναδείξουν το καλύτερο πρόσωπο των κυπριακών επιχειρήσεων, των προϊόντων και υπηρεσιών τους και των ανθρώπων που τις καθοδηγούν και στελεχώνουν. 

Η διαδικασία που θα αναδείξει τους βραβευθέντες του 2016 έχει ήδη ξεκινήσει με την πολυμελή Επιτροπή Αξιολόγησης να πραγματοποιεί την καθιερωμένη ετήσια συνάντησή της τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 για να συζητήσει τις υποψηφιότητες σε 10 διαφορετικές κατηγορίες. 

Οκτώ βραβεία (Επιχείρηση, Μικρομεσαία Επιχείρηση, Μάνατζερ εις Μνήμην Άντη Χατζηκωστή, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, Νέο προϊόν / Υπηρεσία, Βιομηχανία / Μεταποίηση, Υπηρεσίες και Best Workplace / Εργοδότης Προτίμησης) θα απονεμηθούν σε  κατηγορίες στις οποίες συμμετέχει με ψηφοφορία το κοινό και η Επιτροπή Αξιολόγησης ισότιμα. 

Δύο βραβεία, τα Lifetime Achievement Αward και Κύπριος Επαγγελματίας / Επιχειρηματίας που Διαπρέπει στο Εξωτερικό είναι τιμητικά και θα απονεμηθούν μετά από απόφαση της Επιτροπής ενώ το βραβείο Editor’s Choice Award δίνεται κάθε χρόνο από την ομάδα σύνταξης του περιοδικού ΙΝ Business. 

Οι υποψήφιοι των κατηγοριών στις οποίες συμμετέχει το κοινό με την ψήφο του θα ανακοινωθούν στο τεύχος Οκτωβρίου του περιοδικού ΙΝ Business.                                                     

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο στην παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων της πολιτικής σκηνής καθώς και της αφρόκρεμας του κυπριακού επιχειρείν.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων