Carrefour Κύπρου: H EKE είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της

Χρέος της θεωρεί την προσφορά στην κοινωνία η Carrefour Κύπρου ως ο μεγαλύτερος λιανέμπορος του τόπου, η οποία παρουσιάζει το 9ο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία.

«Όσο μεγαλώνει η ανάγκη των συνανθρώπων μας τόσο μεγαλώνει και η προσφορά μας σε αυτούς», σημειώνει ο εμπορικός διευθυντής της Carrefour Κύπρου, Μιχάλης Παναγίδης.

Ο κ. Παναγίδης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και οργανισμούς να παρευρεθούν στο συνέδριο για να συζητήσουν πως μια στρατηγική ΕΚΕ μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της επιχείρησης αλλά και την κοινωνία ευρύτερα.

Πληροφορίες

Οργάνωση: ΙΜΗ. Κύριος Χορηγός: Carrefour Κύπρου. Keynote Speaker Sponsor: ΟΠΑΠ Κύπρου. Χορηγοί: Alpha Bank Cyprus Ltd, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, GPM-Henkel Ltd, Petrolina (Holdings) Public Ltd, USB Bank PLC και Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. Υποστηρικτές: Microsoft Cyprus Ltd και Κυπριακό Δίκτυο για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη – (CSR Cyprus). Χορηγοί Επικοινωνίας: Cablenet InBusinessNews Stand, Περιοδικό IN Business και ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων