Σε «κατάκτηση» της Κύπρου στοχεύουν τα Acropolis Dry Cleaners

Σαράντα χρόνια λειτουργίας γιορτάζει η εταιρεία Acropolis Dry Cleaners η οποία έχει εδραιωθεί σε όλη την Κύπρο προσφέροντας πλειάδα υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των καθαριστήριων, Αντρέα Ηρακλέους η εταιρεία ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1975 από τον πατέρα του Ζαχαρία Ηρακλέους και εδώ και μερικά χρόνια έχει περάσει στα παιδιά του. 

Σήμερα η Acropolis Dry Cleaners διαθέτει εννέα υποκαταστήματα και μία σύγχρονη εργοστασιακή μονάδα. Ακόμη επενδύει συνεχώς στο μάρκετινγκ και στην εκπαίδευση του προσωπικού αλλά και στην καλλιέργεια οικολογικής συνείδησης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ηρακλέους η εταιρεία προσφέρει μια πλειάδα υπηρεσιών, πράγμα που την καθιστά ηγέτιδα δύναμη στην αγορά την οποία συμμετέχει αφού ο καταναλωτής εάν επιλέξει τα Acropolis Dry Cleaners, ξέρει εκ των προτέρων ότι βρει λύση για το κάθε προϊόν του. 

Η εταιρεία παρέχει υπηρεσία σιδερωτηρίου, dry cleaning, καθαρισμό παπλωμάτων – κουβερτών – quilts, καθαρισμό κουρτινών και blinds, καθαρισμό και φύλαξη χαλιών. Επίσης προσφέρει υπηρεσία Free Delivery.

«Από την στιγμή που ένας πελάτης μας καλέσει να παραλάβουμε τα προϊόντα του από το σπίτι ή το γραφείο του ή επισκεφθεί ένα εκ των εννέα καταστημάτων μας σε Λάρνακα, Λευκωσία και Λεμεσό, τότε μεταφέρονται με προσοχή τα ρούχα του στην τελευταίας τεχνολογίας εργοστασιακή μονάδα. Ο υπεύθυνος παραγωγής (ανάλογα με τον προϊόν ή το πόσο λερωμένο είναι) δίνει τις αντίστοιχες οδηγίες προκειμένου το εν λόγο τμήμα να κάνει την δουλειά που πρέπει. Αφού γίνει η ανάλογη επεξεργασία από το εξειδικευμένο μας προσωπικό και περάσουν τον έλεγχο ποιότητας τότε μεταφέρονται στο κατάστημα ή στον χώρο του πελάτη», εξηγεί ο κ. Ηρακλέους. 

Όπως σημειώνει ο διευθυντής της Acropolis Dry Cleaners η εταιρεία ξεχωρίζει στη βιομηχανία λόγω της σαραντάχρονης πείρας στον κλάδο αλλά και του πακέτου υπηρεσιών το οποίο καλύπτει τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού πελάτη. «Ακόμη επενδύουμε συνεχώς στην επιστήμη του μάρκετινγκ προκειμένου να καλύπτουμε σωστά τις ανάγκες και τα θέλω των καταναλωτών και φυσικά αποτελούμε συνεργάτη επιχειρήσεων και εταιρειών αφού είμαστε η πρώτη εταιρεία Καθαριστηριών που διαθέτει ολοκληρωμένο Τμήμα Πωλήσεων. Τέλος, το βασικότερο μας συγκριτικό πλεονέκτημα είναι ότι μελετάμε και σεβόμαστε τον ανταγωνισμό αφού αυτό μόνο καλύτερους μπορεί να μας κάνει και ο μόνος κερδισμένος είναι ο καταναλωτής», πρόσθεσε ο κ. Ηρακλέους.

Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας περιλαμβάνεται η δημιουργία νέων καταστημάτων σε όλες τις πόλεις της Κύπρου για να μπορέσει ο Κύπριος καταναλωτής να απολαμβάνει «πεντακάθαρες δουλειές».

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων