Νέα πιστοποίηση για το δικηγορικό γραφείο «Πύργου Βάκης»

Το Δικηγορικό Γραφείο «Πύργου Βάκης» ανακοινώνει ότι έχει περάσει με επιτυχία το σχετικό έλεγχο ποιότητας και απέκτησε την πιο πρόσφατη πιστοποίηση "ISO9001:2015" του γνωστού συστήματος ποιότητας και ενημερωμένη πιστοποίηση από την IQNet, μέσω της Κυπριακής Εταιρείας Πιστοποίησης (ΚΕΠ-CYS).

«Είμαστε υπερήφανοι για το επίτευγμα αυτό καθώς είμαστε το πρώτο δικηγορικό γραφείο στην Κύπρο αλλά και η τρίτη εταιρεία παγκυπρίως που επιτυγχάνει την πιστοποίηση “ISO9001:2015”» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η εταιρεία. 

«Η επιτυχία αυτή οφείλεται στα υψηλά πρότυπα ποιότητας που ακολουθούνται για τις υπηρεσίες που παρέχονται από το γραφείο μας, και στους εσωτερικούς ελέγχους και τις διαδικασίες μας. Η συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας ήταν ένας βασικός παράγοντας αυτού του επιτεύγματος, καθώς και η δέσμευση της Διοίκησης μας στην καθιέρωση της «Πύργου Βάκης» μεταξύ των κορυφαίων δικηγορικών γραφείων στην Κύπρο ως προς την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προτύπων», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τέλος, «σε αυτό το πλαίσιο, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στη συμμόρφωση με αδιάλλακτα επαγγελματικά πρότυπα και την ομαδική δουλειά και αφοσίωση των ανθρώπων μας στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων