Στρατηγική συνεργασία Cyta με Λίβανο

Τη στρατηγική τους συνεργασία για την παροχή αξιόπιστων και προηγμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων στις εγχώριες αγορές τους, καθώς και για την αμοιβαία αξιοποίηση περιφερειακών και διεθνών επιχειρηματικών ευκαιριών, επιβεβαίωσαν η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου στη διάρκεια επίσημης επίσκεψης που πραγματοποίησε στην Αρχή ο Λιβάνιος Υπουργός Τηλεπικοινωνιών, Boutros Harb.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην επίσημη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Cyta, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, ο Λιβάνιος Υπουργός συνοδευόταν από ανώτατους αξιωματούχους του Υπουργείου του και της OGERO, της κρατικής εταιρείας η οποία διαχειρίζεται τη διεθνή και λιανική αγορά τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών, η Cyta και το Υπουργείο Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου έχουν αναπτύξει μια εποικοδομητική συνεργασία στην παροχή προηγμένων τηλεπικοινωνιακών υποδομών στην Ανατολική Μεσόγειο, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Επικεφαλής της συνάντησης από πλευράς Cyta ήταν η νέα Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cyta, Ρένα Ρουβιθά Πάνου. Παρόντες στη σύντομη τελετή υποδοχής του Λιβάνιου Υπουργού στη Cyta ήταν o Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Μάριος Δημητριάδης, και ο Πρέσβης του Λιβάνου στην Κύπρο Youssef Sadaka.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κύπρο, ο Υπουργός Τηλεπικοινωνιών του Λιβάνου είχε επίσης συναντήσεις με τον κ. Δημητριάδη, καθώς και με εκπροσώπους της Μαρωνίτικης κοινότητας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δράσεις υφυπουργείου Έρευνας για ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων-€24 εκατ. μέσω Σχεδίου Ανάκαμψης
Η κάθοδος της LTIMindtree και πώς πρόκειται να δραστηριοποιηθεί στην Κύπρο-Νέο ψηφιακό hub στο CYENS
Α. Πολεμίτης: Αναπτυσσόμενη δύναμη στο ευρωπαϊκό τεχνολογικό τοπίο η Κύπρος, εντυπωσιακή η συνεισφορά του τομέα στην οικονομία
Πρώτη απευθείας επαφή της Tenstorrent με το κυπριακό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας
Creating Synergies: Προωθώντας τη συμμετοχικότητα και τη διαφορετικότητα στον τομέα του ICT
CITEA Roadshow Event: Γέφυρα δικτύωσης και συνεργασίας για τις εταιρείες πληροφορικής
Tο τέταρτο «Cyber Security Weekend»-Eυαισθητοποίηση των επιχειρήσεων του τομέα των τροφίμων για την Κυβερνοασφάλεια
Η καινοτόμος εφαρμογή airbeld από την EMBIO Diagnostics...Πληροφορίες για καθαρότερο αέρα και πρόβλεψη καιρού
Πιστοποίηση «Real Quantum Dot Display» από την TÜV Rheinland για τις τηλεοράσεις Samsung QLED
Προοπτικές συνεργασίας σε προηγμένα πεδία της ΤΝ συζήτησαν ΤΕΠΑΚ και Tenstorrent