MTN Business: Managed Print Services για τις επιχειρήσεις

Το MTN Business Complete, ενδυναμώνεται  περαιτέρω με την προσθήκη μιας σειράς επιλογών που  καλύπτουν τις εκτυπωτικές ανάγκες κάθε μικρής, μεσαίας ή μεγάλης επιχείρησης, αναφέρεται σε δελτίου Τύπου. 

Παράλληλα, σημειώνεται ότι η νέα υπηρεσία Managed Print Services προσφέρεται σε συνεργασία με δυο κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό, την Demstar Business Solutions και την Canon. «Δυο εταιρείες με μακρά παρουσία  και πείρα στην παροχή  εξιδεικευμένων  εταιρικών υπηρεσιών  διαχείρισης εκτυπώσεων», προστίθεται.

Ταυτόχρονα, αναφέρεται ότι οι λύσεις διαχείρισης εκτυπώσεων θεωρούνται, πλέον, σημαντικό μέρος της λειτουργίας για κάθε οργανισμό που διαχειρίζεται πληροφορίες και ενδιαφέρεται αφενός για τη μείωση του λειτουργικού κόστους εκτυπώσεων αλλά και για τον έλεγχο της συμπεριφοράς εκτυπώσεων και παραγωγικότητας του οργανισμού.

«Η υπηρεσία Managed Print Services, έρχεται τώρα να διευκολύνει τους επιχειρηματικούς πελάτες της MTN Business στις εκτυπωτικές τους ανάγκες, απαλλάσσοντας τους από τη διαρκή μέριμνα για αγορά εκτυπωτικού εξοπλισμού, τα έξοδα συντήρησης και του ψηλού κόστους αναπλήρωσης αναλώσιμων», επισημαίνει η εταιρεία. Η νέα υπηρεσία Managed Print Services από την MTN Business προσφέρεται σε τέσσερα πακέτα  μηνιαίας συνδρομής.

«Η υπηρεσία περιλαμβάνει την τοποθέτηση καινούργιου πολυμηχάνηματος Canon, κορυφαίας τεχνολογίας με δυνατότητες εκτύπωσης, διαδικτυακής σάρωσης και υπηρεσίας φαξ», προστίθεται.
 
Συμπεριλαμβάνονται επίσης τα  κόστη συντήρησης και αναπλήρωσης  μελανιού, η αρχική εγκατάσταση και εξυπηρέτηση υποστήριξης εντός 24 ωρών.

«Η βασική αρχή είναι ότι ο επιχειρησιακός πελάτης μπορεί να έχει άμεσο όφελος από την εφαρμογή της λύσης, μειώνοντας σημαντικά το κόστος του σε σύγκριση με το τι πληρώνει σήμερα χωρίς να επηρεαστεί η ρευστότητα της επιχείρησης του και χωρίς οποιανδήποτε αρχική επένδυση κεφαλαίου για μια λύση που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες», σημειώνεται.

Μέσω του εξειδικευμένου “preventive maintenance” που προσφέρει η υπηρεσία, η λειτουργία του εκτυπωτή ελέγχεται διαρκώς (εξ’ αποστάσεως) με αυτοματοποιημένο σύστημα. Το προσωπικό της MTN Business ενημερώνεται έτσι για πιθανά τεχνικά θέματα ή για την επικείμενη εξάντληση μελανιών έτσι ώστε να ληφθεί η ανάλογη δράση άμεσα και χωρίς να απαιτείται η οποιαδήποτε επέμβαση από τον πελάτη.

Με την προσθήκη της υπηρεσίας Managed Print Services, αναφέρεται καταληκτικά, «η ΜΤΝ Business αποδεικνύει μέσω του πακέτου ΜΤΝ Βusiness Complete ότι παρέχει την πιο ολοκληρωμένη ICT πρόταση  στην αγορά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.mtnbusiness.com.cy

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων