Delfi Partners & Co: Λειτουργεί γραφείο στη Βηρυτό

Η Delfi Partners & Co., εταιρεία συμβουλευτικών, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης χαρτοφυλακίων ακίνητων με παρουσία σε Κύπρο, Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο, ανακοινώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας του πρώτου της γραφείου για τη Μέση Ανατολή, στη Βηρυτό, Λίβανο. 

Το γραφείο έχει σκοπό να υποστηρίξει τις προσπάθειες της εταιρείας για προώθηση ακινήτων (επενδυτικών και οικιστικών) στη Μέση Ανατολή από ελληνικές και κυπριακές τράπεζες, καθώς και κορυφαίες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων. 

Ο Δρ. Γεώργιος Μούντης, διευθύνων συνέταιρος της Delfi Partners & Co. δήλωσε: «Το γραφείο θα επιτρέψει σε επενδυτές από τη Μέση Ανατολή να εκμεταλλευτούν επενδυτικές ευκαιρίες ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι επενδυτές θα έχουν σημαντικά οφέλη, όπως αποκλειστικές ευκαιρίες για επένδυση μέσω του δικτύου της Delfi Partners, καθώς και ολοκληρωμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες για επενδύσεις σε διάφορα είδη ακίνητων». 

Ο Shafii Mohammed, ο συνέταιρος της DP που αντιπροσωπεύει την εταιρεία σε Μέση Ανατολή και Ασία, δήλωσε: «Παρατηρείται σημαντικό και αυξημένο ενδιαφέρον για την αγορά της Κύπρου στην περιοχή. Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος αλλά και η ειδικότητα για πολλούς επενδυτές είναι ο τομέας των ακινήτων. Η εγγύτητα της Κύπρου και οι ομοιότητες σε θέματα κουλτούρας την καθιστούν ιδανικό προορισμό, ιδιαίτερα για επενδυτές από τη Μέση Ανατολή. Η Κύπρος, καθώς και η Ελλάδα, παραμένουν από τις πιο ελκυστικές αγορές για επένδυση, λόγω της συμμετοχής στην ΕΕ, του προγράμματος για κατ’ εξαίρεση πολιτογράφηση (Κύπρος), το νομικό και φορολογικό πλαίσιο και τη δυνατότητα του επιχειρείν. Το γραφείο στη Βηρυτό θα είναι σε θέση να υποστηρίζει επενδυτές από τη Μέση Ανατολή και παράλληλα να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής επενδύσεων σε ακίνητα και συμβουλευτικές υπηρεσίες για διαχείριση ακινήτων στις τοπικές τράπεζες». 

Από το γραφείο στη Βηρυτό θα προωθούνται πολυάριθμα έργα στον τομέα των εμπορικών ακινήτων και στους τομείς της υγείας, του τουρισμού και της ενέργειας της Κύπρου και Ελλάδας. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων