Πρόσληψη Δρ Πιτ Μαυροκορδάτου στο CIM

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό τη διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 38 χρόνια, έχει προχωρήσει σε πρόσληψη του Δρ Πιτ Μαυροκορδάτου σαν Director of Academic Programmes. Σε ανακοίνωση του CIM αναφέρεται ότι ο Δρ. Μαυροκορδάτος αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

Ο Ευάνθης (Πιτ) Μαυροκορδάτος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα όπου και αποφοίτησε από την Αμερικανική Ακαδημία το 1973. Μετά τη στρατιωτική του θητεία πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ολοκλήρωσε όλες τις σπουδές του, συμπεριλαμβανομένου ενός διδακτορικού πτυχίου στα Οικονομικά. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ετών δίδαξε σε διάφορα κολέγια και πανεπιστήμια στο Κεντάκι και το Τέξας, με το τελευταίο να είναι Tarrant Count College στο Fort Worth του Τέξας.

Εκτός από τη διδασκαλία, ο Πιτ είναι πολύ δραστήριος στην έρευνα, με μεγάλη έμφαση στο Διεθνές Εμπόριο και την Μακροοικονομία. Έχει παρουσιάσει και δημοσιεύσει πέραν των 97 άρθρων σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια και διάφορα διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Ο Πιτ ήταν επίσης πολύ δραστήριος στις ακαδημαϊκές ενώσεις, καθώς και τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ο αντιπρόεδρος και Διευθυντής Marketing του Συνδέσμου για το Global Business.

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «η διευθυντική ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο».  

Δειτε Επισης

Έφυγε από την ζωή ο Σώτος Λοής-«Η Κύπρος αποχαιρετά ένα από τους καλύτερους κτίστες της»
Mondelēz International: Managing director σε Κύπρο και Ελλάδα η Marina Hadrovic
Στους κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως ο Καθηγητής του ΤΕΠΑΚ Διόφαντος Χατζημιτσής
Ο Νικόλας Φιλίππου αντιπρόεδρος της IUCAB-Σημαντική διάκριση για την Κύπρο
payabl.: Deputy Group CEO η Κρίστια Ευαγόρου-Παπαμιχαήλ....«Είναι τιμή μου να αναλαμβάνω αυτόν το νέο ρόλο»
Θλίψη στον νομικό κόσμο-Απεβίωσε ο δικηγόρος Άντης Σκορδής
Διεθνής διάκριση για τον Ρογήρο Θεοφάνους-Αναδείχθηκε «Most Influential CEO 2025»
Οι πλουσιότεροι Κύπριοι του Ηνωμένου Βασιλείου-Ποιοι μπήκαν στη Rich List των Sunday Times για το 2025
Πρότυπο προσφοράς και αριστείας ο Δρ. Χρίστος Χρίστου-Τιμήθηκε από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Αμερικής
Πόπη Τάντα: Τα 35 χρόνια καριέρας στον όμιλο Louis Hotels και ο τομέας της φιλοξενίας ως τρόπος ζωής