Powered by

Hyundai και Kia στρέφονται στα υβριδικά

Η Hyundai Motor και η θυγατρική της, Kia Motors, προχωρούν στην προώθηση πωλήσεων οχημάτων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον, στο πλαίσιο των προσπαθειών τους να ανταποκριθούν στα όλο και πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα εκπομπών ρύπων και τις απαιτήσεις για εξοικονόμηση καυσίμου.

Ο πρόεδρος της Hyundai, Chung Mong Koo, έχει δώσει οδηγίες στα στελέχη του να επεκτείνουν την παραγωγή και τις πωλήσεις τέτοιων αυτοκινήτων παγκοσμίως, σύμφωνα με ηλεκτρονική του ανακοίνωση.

Η νοτιοκορεάτικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να εισάγει το υβρίδιό της, Ioniq, στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά την έναρξη της πώλησής του στην Νότια Κορέα τον Ιανουάριο. Η Kia σχεδιάζει να πουλήσει το δικό της υβρίδιο, Niro, στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Κίνα.

Ο πρόεδρος της αυτοκινητοβιομηχανίας εστιάζει στα οχήματα αυτού του τύπου την ίδια ώρα που η Tesla Motor ετοιμάζει το ντεμπούτο της στην Νότια Κορέα, μια αγορά στην οποία τέτοια μοντέλα αποτελούν λιγότερο από το 1% των 21 εκατομμυρίων οχημάτων.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Ομόφωνη στήριξη Ecofin στην ένταξη της Βουλγαρίας στην ευρωζώνη από την 1η Ιανουαρίου του 2026
ΗΠΑ: Αυτές είναι οι πλουσιότερες γυναίκες celebrities–Ποια βρίσκεται στην κορυφή
Νέα επίθεση Τραμπ κατά Πάουελ-«Αργός και καταστροφικός, μας κοστίζει δισεκατομμύρια»
Ντομπρόβσκις: Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ, αλλά είμαστε έτοιμοι για αντίποινα
Ικανοποίηση Κομισιόν για την συμφωνία αύξησης αποτελεσματικότητας κεφαλαιαγορών Ε.Ε.-Σημαντικά οφέλη
Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Λαγκάρντ: Το ευρωπαϊκό εμπόριο αντίβαρο στις παγκόσμιες αναταράξεις