Koralli SeaFood Restaurant: Η νέα γαστρονομική επιλογή στην Αγία Νάπα
17:55 - 15 Ιουλίου 2016
Μια νέα επιλογή στους λάτρεις του ποιοτικού θαλασσινού φαγητού έρχεται να προσφέρει το Koralli Seafood Restaurant, με θέα τη παραλία του Μακρόνησου, στην Αγία Νάπα.
Το ΙnBusinessNews βρέθηκε στο παραλιακό μέτωπο του Asterias Βeach Hotel, όπου βρίσκεται το εστιατόριο και δοκίμασε τα πιάτα του. Το Koralli συνδυάζει ένα γοητευτικό, μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο με φόντο μια εκ των καλύτερων παραλιών της Κύπρου και της Ευρώπης, προσφέροντας στους πελάτες του μια πλειάδα επιλογών σε παραδοσιακές αγαπημένες γεύσεις με γκουρμέ πινελιές.
Η γαστρονομική εμπειρία στο Koralli SeaFood Restaurant είναι βασισμένη στις δημιουργίες του executive chef Δημήτρη Αλεξάνδρου και της ομάδας του, σερβίροντας εκλεκτά πιάτα με βάση τη θάλασσα και εδέσματα όλων των ειδών, αλλά και στην ποιότητα της εξυπηρέτησης.
Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν, σε προσιτές τιμές, επιλογές από φρέσκα ψάρια ψημένα στη σχάρα, σε κρούστα άλατος ή τηγανιτά, platters με θαλασσινά, ή επιλογές όπως τη σπεσιαλιτέ του εστιατορίου, το Χταπόδι με Μεσογειακά μυρωδικά στη σχάρα με λαχανικά σχάρας και πουρέ καρότου.
Το ΙnBusinessNews αφού δοκίμασε πολλά από τα πιάτα προτείνει: για ορεκτικό, γαριδοκεφτεδάκια κατασκευασμένα από γαρίδες και καραβίδες με φρέσκο άνηθο (σερβίρονται με μαρμελάδα ντομάτας). Από τους μεζέδες γαύρο μαριναρισμένο ενώ από τα κυρίως πιάτα τα δύο φιλέτα από φρέσκο Λαυράκι ψημένα στον ατμό μέσα σε φύλλα κλιματαριάς, αρωματισμένα με μεσογειακά βότανα (σερβίρονται με λαχανικά σχάρας και ρύζι). Από τα επιδόρπια η επιλογή είναι η μοναδική πορτοκαλόπιττα η οποία συνδυάζεται αρμονικά με τη γεύση που σου αφήνουν τα θαλασσινά.
Το εστιατόριο, ανοιχτό τόσο για μεσημεριανό, όσο και για βραδινό, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν την επίσκεψη τους στην παραλία με ένα ποιοτικό γεύμα.
Σύμφωνα με τον Υποδιευθυντή του ξενοδοχείου, Μαρίνο Χατζησωτηρίου, γίνεται συνεχής επένδυση για την αναβάθμιση του προϊόντος και των υπηρεσιών που προσφέρονται λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα σχόλια των πελατών. Ακόμη, σημειώνει πως οι πελάτες του ξενοδοχείου και κατ’ επέκταση του εστιατορίου προέρχονται από τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Κύπρο.
Αναφερόμενος στο νέο αυτό εγχείρημα του Asterias Βeach Hotel, o F&B Manager του ξενοδοχείου, Φώτος Χατζησωτηρίου, δήλωσε: «Δημιουργώντας το “Koralli”, θέλαμε να προσφέρουμε στους φιλοξενούμενους του ξενοδοχείου μας -αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής- μια πρόταση υψηλής ποιότητας στο φαγητό με αυθεντική και φιλική εξυπηρέτηση». Πρόσθεσε επίσης ότι «δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα μας, για να σερβίρουμε ολόφρεσκα ψαρικά, ενώ ακόμη όλα τα λαχανικά είναι από ντόπιους μικρούς παραγωγούς και τα βότανα και μυρωδικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές μας τα καλλιεργούμε εμείς οι ίδιοι στον κήπο του ξενοδοχείου μας».
Μετά από το φαγητό, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν δροσιστικά κοκτέιλ στο “Levels”, το beach bar του ξενοδοχείου. Από τα κοκτέιλ το ΙnBusinessNews προτείνει το signature κοκτέιλ “Jazz-In” που φτιάχνεται με russian standard vodka, φρέσκο lime, φρέσκο βασιλικό, σιρόπι γιασεμιού, fruits puree και soda water.