Medochemie: 40 χρόνια συμβολής στην οικονομία

Η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie γιορτάζει φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης εμπορικής δραστηριότητας και με αφορμή την επέτειο της, διοργάνωσε μεγάλη εκδήλωση στο αρχαίο θέατρο Κουρίου, στην οποία οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν συναυλία με τη μοναδική φωνή της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Στην εκδήλωση παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία των δραστηριοτήτων της Medochemie, καθώς όπως είπε, κατέχει το 26% των εξαγωγών της Κύπρου ευεργετώντας την οικονομία του τόπου. 

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Medochemie Δρ. Ανδρέας Πίττας, τόνισε ότι στη Medochemie η εργασία βασίζεται στο «εμείς» και όχι στο «εγώ» και η προσπάθεια είναι πάντα συλλογική.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι η επιτυχημένη πορεία της Φαρμακοβιομηχανίας Medochemie, αντικατοπτρίζεται στην συνεχιζόμενη επέκτασή της σε υποσχόμενες αγορές σε όλο τον κόσμο. Από την Ευρώπη, μέχρι την Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία. 

Σημειώνεται ότι η Medochemie διατηρεί 20 κεντρικά γραφεία σε αντίστοιχες χώρες και δραστηριοποιείται σε 106 χώρες σε όλον τον κόσμο. Διαθέτει 13 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων 9 βρίσκονται στην Κύπρο, μία στη Ολλανδία και τρείς στο Βιετνάμ. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων