Deloitte: Φορολογική εκπομπή Q2 2016

Η Deloitte έχει κυκλοφορήσει τη νέα φορολογική της εκπομπή στο διαδίκτυο (Webcast) για το δεύτερο τρίμηνο του 2016 (Q2 2016) με παρουσιαστή τον κ. Πιερή Μάρκου, Επικεφαλή του Τμήματος Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της Deloitte.

 

Η νέα φορολογική εκπομπή της Deloitte καλύπτει τις σημαντικότερες φορολογικές νομοθεσίες που έχουν ψηφιστεί ή που εκκρεμούν για ψήφιση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, καθώς και κανονισμούς και εγκυκλίους που εκδόθηκαν κατά το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2016. Επιπλέον, παρέχεται ενημέρωση σε σχέση με νέες φορολογικές συμβάσεις που έχουν υπογραφτεί ή που έχουν τεθεί σε ισχύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καθώς και σημαντικές διεθνείς φορολογικές εξελίξεις.

Η σειρά των φορολογικών εκπομπών της Deloitte, η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2015, έχει αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο φορολογικής ενημέρωσης και από την πρώτη προβολή της έχει πετύχει περισσότερο από 2000 επισκέψεις από επιχειρηματίες και επαγγελματίες στον τομέα αυτό.

Κύριος στόχος των τριμηνιαίων φορολογικών αυτών εκπομπών είναι η ενημέρωση για τις σημαντικότερες φορολογικές εξελίξεις που αφορούν την Κύπρο τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Οι εκπομπές αυτές μεταδίδονται την πρώτη Παρασκευή μετά τη λήξη του σχετικού τριμήνου. 

Η νέα φορολογική εκπομπή αλλά και όλες οι άλλες προηγούμενες φορολογικές εκπομπές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Deloitte, όπου μπορείτε επίσης να εγγραφείτε ηλεκτρονικά για να ενημερώνεστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για όλες τις καινούργιες φορολογικές εκπομπές. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων