Bio- Oil από C.A.Papaellinas

Παρουσιάστηκε στις 8 Ιουνίου, το νέο προϊόν Bio- Oil από την C.A.Papaellinas Ltd. Όπως αναφέρθηκε στην παρουσίαση του προϊόντος, το Bio –Oil,  έρχεται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση βασικών βλαβών του δέρματος που απασχολούν το μεγαλύτερο μέρος των γυναικών ανεξαρτήτου ηλικίας. 

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση, με βάση έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 3.000 γυναικών, ηλικίας 18-45, μία στις τρεις γυναίκες δήλωσε ότι νιώθει άβολα με το δέρμα της, ενώ μία στις δέκα υποστήριξε πως τέτοιου είδους σημάδια αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στην ομαλή κοινωνική της ζωή.

Η αποτελεσματικότητα του Bio –Oil στηρίζεται ακριβώς στο συνδυασμό εκχυλισμάτων βοτάνων και βιταμινών, που έχουν τύχει τέτοιας επεξεργασίας ώστε να παραμένουν ενεργά. 

Παράλληλα, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το Bio-Oil είναι υποαλλεργικό και κατάλληλο για κάθε ευαίσθητη επιδερμίδα, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα και έχει περάσει τους απαιτούμενους ελέγχους ασφαλείας και με βάση τον Κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου των Καλλυντικών Προϊόντων έχει αξιολογηθεί ως ασφαλές για χρήση προς όλους.

Δειτε Επισης

ΤΟΜ: 1.300 κλήσεις πολιτών που αναμένουν ραντεβού για αερόσακο-Προχωρούν με αυξημένο ρυθμό οι αντιπροσωπείες
Frou Frou: Βλέπει σημαντική μείωση στις τιμές κακάο μέχρι τέλος 2025-Η εκτίμηση για τις επιπτώσεις του εμπορικού πολέμου
Αυξήθηκε το έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου το πρώτο τρίμηνο-Οι συνολικές εισαγωγές αγαθών και οι εξαγωγές
Τα λένε για την ηλεκτροκίνηση Βαφεάδης, ΣΕΜΗΟ και ΟΕΒ...Τι ζητούν οι εισαγωγείς και η διαβεβαίωση του Υπουργείου
Hadjikyriakos & Sons: Φέρνει σε αποκλειστική διάθεση τα καινοτόμα συστήματα κουζίνας BORA στην Κύπρο
Τι προτείνουν οκτώ επιχειρηματίες και η στρατηγική Χαράλαμπου Προύντζου για το κέντρο της Λευκωσίας
Όμιλος CTC: Η αναδιάρθρωση, η πώληση περιουσιακών στοιχείων διαχρονικά και το focus σε κερδοφόρες δραστηριότητες
Οι κολοσσοί του ελληνικού λιανεμπορίου που επενδύουν στα πολυκαταστήματα ERA-Η νέα εποχή μετά την εξαγορά
Μεγάλη πτώση στις εγγραφές οχημάτων το τετράμηνο-«Βουτιά» 20,2% στα σαλούν τον Απρίλιο
Στρατηγική απόφαση του Ομίλου CTC για διάθεση των δραστηριοτήτων των πολυκαταστημάτων ERA