Η Ευρώπη αναζητά τη λύση για να τετραγωνίσει τον κύκλο

Σε διεθνές συνέδριο στην καρδιά της αυστριακής πρωτεύουσας, της Βιέννης, θα συμμετάσχει ο πρόεδρος του CIPA, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης. Μάλιστα, ο κ. Αγκαστινιώτης θα συμμετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και βιωσιμότητα: Η Ευρώπη αναζητά λύση τετραγωνισμού του κύκλου».

Το συνέδριο πραγματοποιείται στη Βιέννη στις 11 και 12 Ιουνίου και σε αυτό θα πραγματοποιηθούν πολλές και παράλληλες συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης, με τη συμμετοχή του προέδρου του CIPA να αξιολογείται ως σημαντική από πλευράς κυπριακής παρουσίας. Μάλιστα, η συμμετοχή του κ. Αγκαστινιώτη έρχεται μερικές εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της Κύπρου.

Σημειώνεται παράλληλα ότι στο συνέδριο Europa Forum Wachau 2016 θα συμμετάσχουν στελέχη από τράπεζες, επιχειρήσεις, οργανισμούς και άλλους οργανωμένους φορείς που εμπλέκονται με την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τις επενδύσεις.

Ζητήματα όπως η κοινωνική συνοχή, η οικονομική σταθερότητα και η ευρύτερη κοινωνική και οικονομική βιωσιμότητα της Ευρώπης, τίθενται προς συζήτηση στην εκδήλωση, όπυο θα συμμετάσχει και ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024