powered by

Παρουσίαση στην Κίνα των επενδυτικών ευκαιριών στην Κύπρο

Τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος για μεγάλα αναπτυξιακά έργα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που συγκεντρώνει ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός, παρουσίασε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, Ανδρέας Δημητριάδης, στο πλαίσιο επιχειρηματικής αποστολής στις πόλεις Liyang και Changzou της Κίνας. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου, ο Ανδρέας Δημητριάδης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΚΟΤ, Άγγελο Λοΐζου και την Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ Αννίτα Δημητριάδου, επισκέφθηκε και το Πεκίνο, όπου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις για το τουριστικό προϊόν της Κύπρου και τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη. Παράλληλα, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της μεγαλούπολης, ενημερώθηκαν για τη νέα διαδικασία έκδοσης άδειας εισόδου Κινέζων πολιτών στην Κυπριακή Δημοκρατία.
 
Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ανέφερε ότι «η Κίνα αποτελεί μια πολύ σημαντική αγορά η οποία παρακολουθεί  στενά τις εξελίξεις στην Κυπριακή οικονομία». Πρόσθεσε πως «οι Κινέζοι επενδυτές επιδεικνύουν ιδιαίτερα ζεστό ενδιαφέρον για τα έργα του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων, αλλά και για τις επενδυτικές ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος ευρύτερα». Ο Ανδρέας Δημητριάδης είπε, ακόμη, ότι «οι σχέσεις Κύπρου-Κίνας είναι άριστες και η επιθυμία για περαιτέρω ανάπτυξή τους στους τομείς του τουρισμού, των επενδύσεων και του εμπορίου είναι κοινή. Ο επιχειρηματικός κόσμος πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί με εξωστρέφεια. Η άντληση κεφαλαίων από το εξωτερικό είναι μονόδρομος αν θέλουμε να υλοποιήσουμε μεγάλες αναπτύξεις».

Δειτε Επισης

Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός
Στις 30 Ιουλίου η τελευταία δημοπρασία του καλοκαιριού απο την BidX1 (pics)