DHL: Κορυφαίος παγκόσμιος εργοδότης για το 2016

Η DHL Express, διεθνής πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών, για δεύτερη χρονιά έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως. Σύμφωνα με ανακοίνωση, η  εταιρία ήταν μια από τις μόλις οκτώ που έλαβαν την πιστοποίηση Top Employer Global 2016, ενώ αποτελεί τη μοναδική εταιρεία που έχει λάβει την αναγνώριση αυτή σε κάθε ήπειρο. 

Η πιστοποίηση Top Employer Global είναι ένα πρόγραμμα που οργανώνεται από το ινστιτούτο Top Employers, με σκοπό την αναγνώριση των εργοδοτών που προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για τους εργαζομένους τους έτσι ώστε να αναπτυχθούν επαγγελματικά και προσωπικά. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express, Ken Allen, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που λάβαμε για ακόμη μια φορά την αναγνώριση από το Top Employers Institute. Με περίπου 90,000 εργαζόμενους σε 220 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, η DHL Express συνεχίζει να έχει τα άτομά της στο επίκεντρο της στρατηγικής της».

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε την αναγνώριση αυτή για ακόμη μια φορά» δήλωσε ο Βαλεντίνος Πιριπίτσης, Διευθυντής της DHL Κύπρου. «Το βραβείο αυτό είναι ουσιαστικά η καλύτερη απόδειξη όλων όσων κάνουμε πραγματικότητα για τους ανθρώπους μας: παροχές, εκπαίδευση, εργαλεία με τις καλύτερες προδιαγραφές, εξαιρετικό περιβάλλον και συνθήκες εργασίας, ψυχαγωγία, επιβράβευση».

Ως μέρος της διαδικασίας των κορυφαίων εργοδοτών για το 2016, η DHL Express τιμήθηκε με την αναγνώριση αυτή σε 43 χώρες ξεχωριστά σε όλες τις ηπείρους, υπερβαίνοντας οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση παγκοσμίως που πιστοποιήθηκε από το ινστιτούτο. Η εταιρία πέτυχε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στους τομείς της στρατηγικής ταλέντων, της ανάπτυξης της ηγεσίας, της διαχείρισης των επιδόσεων καθώς και της μάθησης και ανάπτυξης. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων