Ιβάν, Χάρης, Iωνάς και Κουγιάλης συναντήθηκαν για μπέργκερ

Σε μια εξόχως ενδιαφέρουσα παρέα σε έναν νέο χώρο στη Λευκωσία και δη στην Έγκωμη συναντήθηκαν οι υπουργοί Χάρης Γεωργιάδης, Ιωνάς Νικολάου και Νίκος Κουγιάλης αλλά και ο προπονητής Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται ότι οι υπουργοί και ο Ιβάν συναντήθηκαν στο νέο μαγαζί των καλών τους φίλων, αδερφών Κυριακίδη, οι οποίοι ετοιμάζουν τη λειτουργία του Road Trip Bar & Grill.

Μάλιστα, ο Χάρης Γεωργιάδης τουίταρε συνοδεύοντας το τιτίβισμα με φωτογραφία ενός μπέργκερ, ενώ φίλος της στήλης που βρέθηκε στο νέο μαγαζί έστειλε φωτογραφία με τον Κουγιάλη και τον Γιοβάνοβιτς να βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με τους αδερφούς Κυριακίδη, τον Χάρη Λοΐζιδη και τον team manager του ΑΠΟΕΛ, Γιώργο Σαββίδη.

Για τον νέο χώρο που έχουν ετοιμάσει οι Θεόδωρος και Μάρκος Κυριακίδης έγραψε τις 19 Μαρτίου το InBusinessNews.

 

Δειτε Επισης

Η... απάντηση του επιχειρείν στην άδικη στοχοποίηση
Παρακολουθεί στενά και από κοντά για την ΑΤΑ ο Κεραυνός
Η διάψευση Παπαναστασίου από CPP για τον «Προμηθέα» και η αναξιοπιστία της κοινοπραξίας
Το αλαλούμ με τα ενεργειακά και ο εκνευρισμός Παπαναστασίου με την ΔΕΦΑ-«Ακούτε την ερώτηση πριν να απαντάτε»
Φίλοι για πάντα…
Η κρίση στην περιοχή μας, η συμφόρηση στα αεροδρόμια και τα οφειλόμενα εύσημα στην Hermes Airports
Πήρε βόλτα στην θάλασσα τον Μόντι ο Χριστοδουλίδης…(pics)
Το δείπνο του Σταύρου Σταύρου στον αναπληρώτη υπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν-Τι περιλάμβανε το... μενού
Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων τον Μάιο…(video)
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας