Πάνω από 12.000 επισκέπτες στο 11ο Κυπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ

Με στόχο να προσφέρει ένα εορταστικό διήμερο γεμάτο θέαμα και διασκέδαση, αλλά και να διατηρήσει και να ενδυναμώσει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Κύπρου και Ρωσίας, πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο (4 και 5 Ιουνίου) στο Δημοτικό Κήπο Λεμεσού (15:00-23:00), το 11ο Κυπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ, που οργανώνεται από  όμιλο Vestnik Kipra σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, τις αρχές της πόλης της Μόσχας και τη Ρώσικη Πρεσβεία αναμένεται να προσελκύσει και φέτος περισσότερους από 12.000 επισκέπτες.
 
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο φεστιβάλ θα υπάρχουν δύο σκηνές όπου θα εναλλάσσονται ασταμάτητα ξεχωριστοί καλλιτέχνες με συνολικό πρόγραμμα 16 ωρών. Ξεχωριστή θέση έχει ο αγώνας δρόμου με τακούνια αλλά και η έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, η έκθεση Κυπρίων και Ρώσων καλλιτεχνών, οι παιδότοποι και οι άλλες δραστηριότητες για παιδιά. Επίσης στο χώρο θα πραγματοποιηθούν μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις είτε από ομάδες, είτε από μεμονωμένα άτομα.
 
Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θεωρείται η εμφάνιση του συγκροτήματος Minus One που μας εκπροσώπησε στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, την Κυριακή στις 21:45.
 
Η επίσημη τελετή έναρξης του 11ου Κυπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 του Σαββάτου (4 Ιουνίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη και του Πρέσβη της Ρωσίας Στάνισλαβ Οσάτσι.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων