Powered by

Τορναρίτης: Να στραφούμε στα πραγματικά θύματα της κρίσης

Μήνυμα προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις έστειλε το Σάββατο (4 Ιουνίου) ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης, καλώντας τις να εργαστούν σκληρά με συναίνεση και συναντίληψη για το καλό των πολιτών και της Κύπρου.

Μιλούσε στο περιθώριο επίσκεψής του στο περίπτερο του Ινστιτούτου Περιβάλλοντος & Αειφόρου Ανάπτυξης του ΔΗΣΥ  το οποίο παρείχε ενημερωτικό υλικό για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στην οδό Λήδρας.

«Οι εκλογές τέλειωσαν. Η εκλογή του Προέδρου της Βουλής περατώθηκε», είπε ο κ. Τορναρίτης, προσθέτοντας ότι «από σήμερα πρέπει να εφαρμόζουμε στην πράξη τα μηνύματα που μας έστειλαν οι ίδιοι οι πολίτες». Και τα μηνύματα, σημείωσε, «ήταν ηχηρά για όλους».

Σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΔΗΣΥ «έχουμε σοβαρότατα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε, πρώτα και πάνω απ` όλα το Κυπριακό».

«Αναμένουμε από την Τουρκία να επιδείξει τη διάθεση επίλυσης του κυπριακού προβλήματος στην πράξη», είπε, προσθέτοντας ότι «τα λόγια κάποια στιγμή τελειώνουν».

Από εκεί και πέρα, συνέχισε ο κ. Τορναρίτης, «έχουμε τα θέματα που αφορούν το νοικοκύρεμα του κράτους, τη στήριξη των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού».

Οι δείκτες της οικονομίας πάνε καλά, ανέφερε, προσθέτοντας ότι «τώρα πρέπει να στραφούμε στον άνθρωπο, στον πολίτη, στον άνεργο, στο συνταξιούχο. Σε όλους αυτούς που είναι τα πραγματικά θύματα της οικονομικής κρίσης».

«Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και μέσα σε αυτό το πνεύμα καλούμε όλες τις πολιτικές δυνάμεις να τοποθετήσουν στο περιθώριο όλα όσα ακούστηκαν στην προεκλογική περίοδο και μέσα σ` ένα πνεύμα συναίνεσης και συναντίληψης να δουλέψουμε σκληρά για τους ανθρώπους μας, για τους πολίτες μας, για την Κύπρο μας», είπε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Στρατηγικός στόχος για την Κύπρο η Σένγκεν-Διαβεβαιώσεις Μέτσολα για ενεργή στήριξη
Εφιστά την προσοχή το Τμήμα Φορολογίας-Ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα με το λογότυπό του
Εβδομαδιαία κέρδη 1,1% στο ΧΑΚ για τέταρτη συνεχόμενη εβδομάδα
Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια