Powered by

Σκλαβενίτης: Πρόταση εξαγοράς της Μαρινόπουλος;

Ένα δελτίο Τύπου που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης (30 Ιουνίου 2016) το δικηγορικό γραφείο της Ν. Αγαπηνός έρχεται να επαναφέρει τον Όμιλο Σκλαβενίτη στο προσκήνιο σε ότι αφορά την συνεργασία του με την Μαρινόπουλος αυτή την φορά όμως μέσω εξαγοράς. Μάλιστα η δικηγορική εταιρεία αναφέρει ότι σχετική επιστολή που υπάρχει θα κατατεθεί κατά την ακροαματική διαδικασία το πρωί της Παρασκευής (1 Iουλίου).

 

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου της εταιρείας αναφέρει: "Σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγορικής μας εταιρίας, εκδηλώθηκε το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης για την εξαγορά της Μαρινόπουλος μέσω επιστολής που θα προσκομιστεί την Παρασκευή (1 Ιουλίου) στο Δικαστήριο".

Την πληροφορία αυτή το news247 προσπάθησε να επιβεβαιώσει από την πλευρά της Σκλαβενίτης επικοινωνώντας με το Γραφείο Τύπου της εταιρείας. Η εκπρόσωπος της Σκλαβενίτης ανέφερε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει την συγκεκριμένη πληροφορία. Όπως και να έχει εάν η πληροφορία αυτή έχει βάση θα το ξέρουμε το πρωί της Παρασκευής (1 Ιουλίου 2016).

Το δελτίο Τύπου της Αγαπηνός αναφέρει στην συνέχεια:"Για να έχει όμως αντικείμενο αυτό το ενδιαφέρον της Σκλαβενίτης θα πρέπει να υπάρχουν τα σημεία πώλησης- supermarket της Μαρινόπουλος τα οποία αποτελούν και το κύριο αντικείμενο ενδιαφέροντος".

Υπενθυμίζεται ότι την Παρασκευή (1 Ιουλίου) στο Πρωτοδικείο Αθηνών θα συζητηθεί η προσωρινή διαταγή που αιτήθηκε η Μαρινόπουλος στο πλαίσιο διαδικασίας εξυγίανσης της.

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δειτε Επισης

Ισχυρότερο πλαίσιο εποπτείας τραπεζών-Τι προβλέπεται για χορηγήσεις δανείων, ελέγχους για ξέπλυμα και αναφορές παραβάσεων
Αύξηση 2,6% στον τζίρο της ελληνικής βιομηχανίας τον Μάιο
Στη δυσχερέστερη θέση πανευρωπαϊκά στο κόστος στέγασης η Ελλάδα-Τα ευρήματα μελέτης της ΤτΕ
Αύξηση 1,9% σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις σε καταλύματα της Ελλάδας τον Μάιο
Στο 3,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Δεν βρίσκουν υπαλλήλους τα ελληνικά σούπερ μάρκετ-Με ελλείψεις προσωπικού το 77% των επιχειρήσεων
Πόσα χρήματα ξοδεύουν οι Έλληνες καταναλωτές για ταξίδια ευεξίας και άθλησης
Κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας ο τουρισμός-Αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του
Έτοιμη να καταθέσει το έκτο αίτημα εκταμίευσης πόρων από το Ταμείο Ανάκαμψης η Ελλάδα-Το ποσό που διεκδικεί
Eurostat: Σχεδόν οι μισοί Έλληνες δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά μία εβδομάδα διακοπών