Στην ΕΥ Cyprus η Ειρήνη Χαρίτου

Στο δυναμικό της Ernst Young (EY) Κύπρου εντάχθηκε από τα μέσα Ιουνίου η Ειρήνη Χαρίτου, η οποία αποχώρησε από την Alpha Bank Cyprus όπου κατείχε τον τίτλο του Marketing and Products Division Manager.

Η Ειρήνη Χαρίτου αναλαμβάνει και επίσημα από την 1η Ιουλίου καθήκοντα Head of Brand, Marketing and Communications, ημέρα κατά την οποίαν αποχωρεί από την εν λόγω θέση η Κυπρούλα Παπαχριστοδούλου καθώς αναχωρεί για το εξωτερικό. Παράλληλα, η κυρία Χαρίτου θα είναι υπεύθυνη για το τμήμα Business Development της EY Κύπρου, καθώς, όπως η ίδια δήλωσε στο InBusinessNews, και τα δύο τμήματα μοιράζονται κοινούς στόχους για επιχειρηματική ανάπτυξη και αύξηση του μεριδίου αγοράς. 

Κληθείσα να σχολιάσει την ανάληψη των νέων της καθηκόντων η Ειρήνη Χαρίτου μας ανέφερε πως «η ένταξη της στην παγκόσμια ομάδα της EY αποτελεί συναρπαστικό βήμα στην επαγγελματική μου καριέρα, καθώς το EY Brand αποτελεί πραγματική έμπνευση για μένα». 

Σημειώνεται πως η Ειρήνη Χαρίτου εργάστηκε στην Alpha Bank κατά την περίοδο 2000-2016, στις θέσεις Marketing and Products Division Manager και Marketing Division Assistant Manager, ενώ εργάστηκε στον Όμιλο Λαϊκής και στην Amathus Navigation. Είναι κάτοχος ακαδημαϊκού τίτλου MPhil Finance από το  Cambridge University και BA Economic από το American University.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κυπρούλα Παπαχριστοδούλου που αποχωρεί από την EY, εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου τον Οκτώβριο του 2013 και συνέβαλε σημαντικά στην βελτίωση της εικόνας EY στην τοπική αγορά.

Δειτε Επισης

Στην Πέγκυ Τσιλιμίδου το πρώτο βραβείο του διαγωνισμού μαθητικού δοκιμίου της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Κύπρο
Ο Δρ. Simone Bacchio βραβεύεται ως Νέος Ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας (video)
Ο καθηγητής Jean Skiare τιμάται ως διακεκριμένος ερευνητής στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας 2025
Ο καθηγητής Γεώργιος Η. Γεωργίου βραβεύεται ως διακεκριμένος ερευνητής στην κατηγορία Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική (video)
Ο Κύπριος Γιάννης Ιωάννου νέος Group CFO στον όμιλο ΤΙΤΑΝ-«Αυτό δεν είναι απλώς ένα επαγγελματικό ορόσημο»
Στο Δ.Σ. της Lordos United Public ο Νίκος Α. Θεοδούλου μετά την αφυπηρέτηση από την PwC
Νέος συνέταιρος στην PwC Κύπρου ο Γιώργος Κωνσταντινίδης-Το who is who και πότε εντάσσεται στον Συνεταιρισμό
Το ανεξίτηλο στίγμα της προσφοράς του γιατρού και ανθρώπου Νίκου Ιωάννου-«Χειρουργούσα συνεχώς, χωρίς τελειωμό...»
Φτωχότερη η ιατρική κοινότητα της Κύπρου…Έφυγε από την ζωή ο γνωστός ορθοπεδικός Νίκος Γ. Ιωάννου(video)
Ο Μάριος Λουκαΐδης νέο μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mιτσίδης