Προς αναζήτηση διαφημιστικού γραφείου η CYTA

Δημόσιο διαγωνισμό προκήρυξε από την Τετάρτη 29 Ιουνίου, η Cyta προς αναζήτηση διαφημιστικού γραφείου για την παροχή διαφημιστικών υπηρεσιών για περίοδο δύο χρόνων. 

Η αποδοχή προσφορών από τα διαφημιστικά γραφεία θα γίνεται μέχρι και τις 5 Αυγούστου 2016, ενώ οι λεπτομερείς όροι και τα έγγραφα υποβολής προσφοράς διατίθενται στην ιστοσελίδα του ημικρατικού οργανισμού και μπορούν να αποκτηθούν καταβάλλοντας το αντίτιμο των €50 + ΦΠΑ.

Ζητούμενες υπηρεσίες
Σύμφωνα με την περιγραφή του διαγωνισμού, οι διαφημιστικές υπηρεσίες περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, εργασίες για τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που απευθύνονται στην καταναλωτική και στην επιχειρηματική αγορά, καθώς και ενέργειες εταιρικής επικοινωνίας. 

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των δύο ετών του συμβολαίου μπορεί να ανατεθούν εργασίες Επικοινωνίας και Προβολής που δεν αναφέρονται στις παρούσες προδιαγραφές, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες της Cyta ή/και να αφαιρεθούν κάποιες από αυτές, ανάλογα με σχετικές αποφάσεις του Οργανισμού για τα προϊόντα του.

Δικαίωμα συμμετοχής
Οι προσφοροδότες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει: 
-    Να υφίσταται ως διαφημιστικό γραφείο (εταιρεία, φυσικό πρόσωπο, κοινοπραξία, συνεταιρισμός, πολυεθνική) για τουλάχιστον τρία χρόνια. Σε περιπτώσεις κοινοπραξίας ή συνεταιρισμού, η νομική οντότητα θα πρέπει να υφίσταται για τουλάχιστον τρία χρόνια και να διαθέτει κοινά έργα (projects).

-    Να διαθέτει πλήρως οργανωμένο γραφείο στην Κύπρο. Θα πρέπει να διαθέτει για τη συνεργασία με τη Cyta τουλάχιστον το ακόλουθο μόνιμο προσωπικό: έναν Strategy Director, έναν Account Director, τρεις Account Executives, έναν Creative Director, έναν Art Director και τουλάχιστον δύο Σχεδιαστές. Επιπρόσθετα, να διαθέτει, είτε στο μόνιμο προσωπικό είτε ως συνεργάτη/ υπεργολάβο, τους ακόλουθους: έναν PR Director, έναν PR Executive, έναν Media Director, δύο Media Planners, δύο Κειμενογράφους/Σεναριογράφους και έναν Digital Specialist, ο οποίος, όταν χρειαστεί, θα λειτουργεί και σε συνεργασία με τον υφιστάμενο συνεργάτη του Οργανισμού σε θέματα digital.

-    Να είναι συνδρομητής σε γραφείο μέτρησης απόδοσης ΜΜΕ. 

-    Να μην έχει συγκρουόμενα συμφέροντα, με την έννοια του Όρου 25.2. των Προδιαγραφών. Σε περίπτωση που ο Προσφοροδότης παρέχει υπηρεσίες σε νομικά ή φυσικά πρόσωπα που έχουν συγκρουόμενα συμφέροντα, θα πρέπει να τερματίσει, πριν από την υπογραφή του Συμβολαίου με τη Cyta, κάθε σχετική συνεργασία ή παροχή υπηρεσιών, σε περίπτωση που η προσφορά του γίνει αποδεκτή από τη Cyta.

-    Να έχει ελεγμένες Οικονομικές Καταστάσεις για τα έτη 2013, 2014 και 2015.  Σημειώνεται ότι μόνο για το 2015 θα γίνουν αποδεκτές Οικονομικές Καταστάσεις σε μορφή Draft.  Επίσης, μόνον όσες εταιρείες/νομικές οντότητες έχουν τριετή παρουσία στον τομέα της διαφήμισης δεν θα υποβάλουν Οικονομικές Καταστάσεις για το 2013, χωρίς να χάσουν το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

-    Να είναι εταιρεία/νομική οντότητα με Χαμηλό Πιστωτικό Κίνδυνο (Low Risk) ή Μέσο Πιστωτικό Κίνδυνο (Average Risk).  Η Cyta θα αναθέσει σε συνεργάτη της την αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας του κάθε Προσφοροδότη, για να αποφασίσει εάν θα προχωρήσει στην αξιολόγηση της Τεχνικής του Πρότασης, με βάση την κατάταξή του σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες.  Συγκεκριμένα, μόνον όσοι Προσφοροδότες καταταχθούν στις βαθμίδες «Low Risk» και «Average Risk» θα περάσουν στην Α’ Φάση της Τεχνικής Αξιολόγησης.

Ισχύς Προσφορών
Οι Προσφορές θα παραμείνουν σε ισχύ, δηλαδή διαθέσιμες για αποδοχή, για 180 μέρες από την καθορισμένη Τελευταία Ημερομηνία Υποβολής.  Προσφορά που ισχύει για μικρότερη περίοδο δεν θα λαμβάνεται υπ’ όψιν.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η Cyta μπορεί να ζητήσει από τον Προσφοροδότη να παρατείνει την περίοδο ισχύος.  Το αίτημα και η απάντηση σε αυτό πρέπει να γίνονται γραπτώς ή με τηλεομοιοτύπημα ή με τηλετύπημα.  Ο Προσφοροδότης μπορεί να απορρίψει το αίτημα.  Αν ο Προσφοροδότης αποδεχθεί το αίτημα δεν θα του ζητηθεί ούτε θα του επιτραπεί να τροποποιήσει την Προσφορά.

Εγγύηση πιστής εκτέλεσης
Οποιοσδήποτε επιτυχών Προσφοροδότης θα είναι υποχρεωμένος να προσκομίσει ανέκκλητη και χωρίς όρους Εγγύηση Πιστής Εκτέλεσης, από Τράπεζα που λειτουργεί στην Κύπρο, η οποία είναι εξουσιοδοτημένη από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Η/Οι Εγγύηση/εις Πιστής Εκτέλεσης θα εκδοθεί/ούν για το 5% της αξίας του Συμβολαίου ή Παραγγελίας και θα παραμείνουν σε ισχύ μέχρι την οφειλόμενη εκτέλεση αυτών, δηλαδή μέχρι την Ημερομηνία της Τελικής Αποδοχής.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων