Έτοιμο να δεχτεί φοιτητές από Βρετανία το UCLan

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, με γνώμονα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από τη Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι έτοιμο να καλωσορίσει αιτήσεις από φοιτητές Βρετανικών Πανεπιστημίων αφού, όπως αναφέρει, «είναι το μοναδικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο που προσφέρει μία αυθεντική Βρετανική Πανεπιστημιακή Εμπειρία παραμένοντας ανεπηρέαστο από τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο». 

Σε ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus επισημαίνει ότι «είναι εγγεγραμμένο Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Κύπρο από τον Οκτώβριο του 2012 και έχει πάρει ήδη την τελική άδεια λειτουργίας του και τα εύσημα από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Βρετανίας (QAA), προσφέροντας άριστη Βρετανική ανώτατη εκπαίδευση, σε πτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στην Κύπρο». Ταυτόχρονα, προστίθεται ότι λειτουργεί κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του UCLan Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά ταυτόχρονα ελέγχεται ακαδημαϊκά και λειτουργικά από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

«Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι απονέμονται διπλά πτυχία με αυτόματη και ταυτόχρονη αναγνώριση τόσο στην Κύπρο όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και διεθνώς, προσδίδοντας ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα στους αποφοίτους του, σε μια ομολογουμένως δύσκολη και πολύ ανταγωνιστική αγορά εργασίας», σημειώνει το Πανεπιστήμιο.

«Το έμπειρο και διακεκριμένο Ακαδημαϊκό προσωπικό, καθώς και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν αιτήσεις ενδιαφερόμενων φοιτητών». προσθέτει. Αξιοσημείωτο είναι, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο, και το γεγονός παραχώρησης σχετικών οικονομικών διευκολύνσεων που θα δοθούν σε φοιτητές που θα αιτηθούν μεταφοράς σπουδών στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus. 

Επίσης ενημερώνει όλους τους φοιτητές του και τις οικογένειες τους πως δεν συντρέχει κανένας απολυτός λόγος ανησυχίας αλλά ούτε και κάποια αλλαγή σχετικά με την φοίτηση τους στο Βρετανικό Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το admissions@uclancyprus.ac.cy καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.uclancyprus.ac.cy.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων