Powered by

Δεν εντοπίζει άμεσες επιπτώσεις στον τουρισμό από το Brexit o ΠΑΣΥΞΕ

Την εκτίμηση ότι δεν θα υπάρξουν άμεσες επιπτώσεις στην ξενοδοχειακή βιομηχανία εξαιτίας του Brexit εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θέμης Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι η ισοτιμία στερλίνας-  ευρώ, πάντοτε επηρέαζε την ξενοδοχειακή βιομηχανία και ως εκ τούτου εάν η στερλίνα συνεχίσει να είναι υποτιμημένη θα υπάρχει πρόβλημα στις κρατήσεις – όπως είπε- των επόμενων μηνών, αλλά και τον χειμώνα.

Πρόσθεσε δε, ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα, ενώ επεσήμανε ότι οι επιχειρηματίες του κλάδου με υπομονή και αποφασιστικότητα θα ξεπεράσουν και αυτή τη δυσμενή συγκυρία.

Εξάλλου ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης σχολιάζοντας στο ΚΥΠΕ το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στη Βρετανία, δήλωσε ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις  τις οποίες ο επιχειρηματικός κόσμος θα προσπαθήσει να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο.   

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον ελληνικό τουρισμό-Οι τρεις προκλήσεις
Συνεχίζεται η ψηφιοποίηση πληροφοριών από ΕΤΑΠ Πάφου-Σε εξέλιξη η δημιουργία 18 νέων έξυπνων πινακίδων
Τέσσερα βραβεία στα BTME 2025 για την Emirates-Καλύτερος αερομεταφορέας παγκοσμίως για 12η συνεχόμενη χρονιά
Elysium: Ανακαίνιση των 48 σουιτών επένδυση ύψους 10 εκατ.-Ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία της Ευρώπης
Ετοιμάζεται να προσγειωθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η IndiGo Αirlines-Οι σχεδιασμοί της εταιρείας
Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν
Σημαντικές διακρίσεις για το City of Dreams Mediterranean στα MUSE Hotel Awards 2025
Σημαντική διάκριση για την Louis Travel Ltd-Έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Green Offices
Νέα Υόρκη: Οι πολιτικές Τραμπ διώχνουν τους τουρίστες-Πτωτική αναθεώρηση στις προβλέψεις