Χορηγία Κατηγορίας Εμπόριο

Ο γύρος της Ευρώπης με λιπαντικά Castrol

Έχοντας διανύσει τα πρώτα 11.500 χιλιόμετρα σε περίπου δυόμισι μήνες ο Κωνσταντίνος Κουσιαππής έκανε το πρώτο σέρβις της Honda Transalp 700cc στο Κίεβο με λιπαντικά Castrol. 

Σε δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι «ο Κωνσταντίνος ξεκίνησε τον Απρίλιο από την Κύπρο με στόχο να κάνει τον Γύρο της Ευρώπης, φτάνοντας μέχρι την Ισλανδία και περνώντας από 40 χώρες, έχοντας συνοδοιπόρο την μοτοσυκλέτα του».

Παράλληλα, προστίθεται ότι «φεύγοντας από το νησί μας βρέθηκε στην Τουρκία και από εκεί σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και αυτές τις ημέρες είναι στην Ουκρανία. Όταν είναι στο δρόμο, διανύει ημερησίως περίπου 350-400 χιλιόμετρα, ενώ κατά μέσο όρο οδηγεί μια ημέρα (κυρίως σε δευτερεύοντες δρόμους, αποφεύγοντας τον αυτοκινητόδρομο) και δύο ημέρες κάθεται στον τόπο προορισμού».

Σε αυτή την περιπέτεια, σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, «έχει την αμέριστη υποστήριξη της εταιρείας ανταλλακτικών ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, η οποία τον προμήθευσε με λιπαντικά υψηλής τεχνολογίας Castrol για όλο το ταξίδι, συμπεριλαμβανομένων και των δύο μεγάλων σέρβις». Πέρα από τα λιπαντικά της μηχανής, ο Κωνσταντίνος, προστίθεται, «χρησιμοποιεί προϊόντα της Castrol για όλες τις ανάγκες της μοτοσυκλέτας, όπως πχ υγρά των φρένων, γράσα, λιπαντικά και κεριά αλυσίδας».

Στο ίδιο δελτίο Τύπου σημειώνεται ότι η Castrol κατασκευάζει λιπαντικά για όλες σχεδόν τις οικιακές, εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. «Ήταν πάντα συνώνυμη με πρωτοποριακά εγχειρήματα ενώ έχει υποστηρίξει τα κατορθώματα των πρωτοπόρων και των ανθρώπων που ξεπερνάνε τα όρια σε ξηρά, αέρα και νερό. Ακόμα και το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο, το Queen Elizabeth II που καθελκύστηκε το 1967, χρησιμοποιούσε λιπαντικά Castrol», τονίζεται.

«Το ρεκόρ ταχύτητας εδάφους έσπασε 21 φορές με την Castrol ως συνεργάτη, εγχείρημα που υποστηρίζει και πάλι με τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα Bloodhound», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Ένα βιομηχανικό γράσο Castrol φροντίζει για την ομαλή λειτουργία όλων των εξαρτημάτων -από τους τροχούς έως τις κάμερες- του ρομποτικού οχήματος Curiosity της NASA, που ξεκίνησε την ερευνητική του αποστολή στον Άρη το 2012 και συνεχίζει έως σήμερα.

«Είναι στην κουλτούρα της Castrol να συνδέεται με εγχειρήματα όπως αυτό του Κωνσταντίνου, μέσα από το οποίο εξερευνώνται νέοι δρόμοι και διαδρομές, ενώ δοκιμάζονται τα όρια τόσο του ανθρώπου όσο και της μηχανής», επισημαίνεται καταληκτικά στο δελτίο Τύπου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα λιπαντικά Castrol στο www.castrol.com/el_gr/greece.html και συνεχής ενημέρωση για το ταξίδι του Κωνσταντίνου Κουσιαππή στο www.ridegaia.com.

Δειτε Επισης

Be Xmas! Game On: Στα CELIO αυτές τις γιορτές, παίζεις μεγάλο παιχνίδι
Defender Luxury Off-Road Experience από τον Όμιλο Πηλακούτα
VE Very Exclusive Accessories Ltd: Τρεις νέο-ανακαινισμένες μπουτίκ Swarovski στην Κύπρο
Αφαιρείται το βάρος συσκευασίας κατά την πώληση προϊοντων-Τι προνοεί το υπουργικό διάταγμα
Τόλμησε, καινοτόμησε και δίδαξε τις e-αγορές το Skroutz -Πώς καταφέρνει να διατηρεί την πρωτιά
Στην Κύπρο ο Φάνης Λαμπρόπουλος για την Mangas-Η νέα digital εκστρατεία της εταιρείας από την Orb
Άλλες ισορροπίες στο λιανικό εμπόριο με πιθανό deal Σκλαβενίτη-Παπαντωνίου
Mallouppas & Papacostas: Στις οικογένειες Μαλλούππα και Παπακώστα σχεδόν το 100% της εταιρείας
Η ΑΛΑΜΠΡΑ κρατά τις παραδόσεις και μοιράζει δώρα... Φέρνει τον «Γαλατά των Χριστουγέννων»
«Να ενισχύσουμε τις ήδη θετικές εμπορικές σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ιταλίας»