Powered by

Thomas Cook: Αναστολή διαδικτυακών συναλλαγματικών συναλλαγών

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο Thomas Cook αποφάσισε να αναστείλει όλες τις διαδικτυακές συναλλαγματικές συναλλαγές μετά την άνευ προηγούμενου εκτίναξη της ζήτησης το βράδυ του δημοψηφίσματος.

Οι τουρίστες έσπευσαν να ανταλλάξουν στερλίνες με άλλα νομίσματα, μετά την βουτιά που πραγματοποίησε το βρετανικό νόμισμα. Μεγάλη ήταν η ζήτηση για ευρώ, με την στερλίνα να κινείται 5% χαμηλότερα έναντι του ευρωπαϊκού νομίσματος.

Όπως μεταδίδει το BBC, κατά την διάρκεια της νύχτας το Thomas Cook προσέφερε ευρώ στην ισοτιμία των 1,27 ευρώ τη στερλίνα, παρά την ελεύθερη πτώση του βρετανικού νομίσματος στις διεθνείς αγορές συναλλάγματος.

Ωστόσο οι ουρές που σχημάτισαν οι ταξιδιώτες έξω από τα πρακτορεία της το πρωί της Παρασκευής οδήγησε την εταιρεία στην απόφαση να αναστείλει τις διαδικτυακές συναλλαγές για να διασφαλίσει πως τα ταμεία της θα έχουν ρευστό.

Εκπρόσωπος της Thomas Cook ανέφερε: «Αναστείλαμε προσωρινά την ιστοσελίδα μας για το τουριστικό συνάλλαγμα μετά την άνευ προηγουμένου ζήτηση για συνάλλαγμα το προηγούμενο βράδυ και σήμερα το πρωί. Ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες που επηρεάζονται». 

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Καθήλωση αεροσκαφών Alaska Airlines λόγω προβλημάτων συστήματων πληροφορικής
Θέλει να γίνει παράγοντας ενεργειακής ασφάλειας και κινητήρια δύναμη ανάπτυξης υψηλής τεχνολογίας η Βουλγαρία
Αγώνας δρόμου από Ιαπωνία για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ-Συνομιλίες σε υπουργικό επίπεδο
Επιβεβαιώνει την αξιολόγηση ΑΑΑ με σταθερή τάση για ESM και EFSF ο DBRS
Στην...αναμονή η αγορά εργασίας των ΗΠΑ-«Δεν προσλαμβάνουν, δεν απολύουν, απλώς παρακολουθούν»
Σήμα κινδύνου από ΔΝΤ για τις εμπορικές εντάσεις...Επισκιάζουν τις παγκόσμιες οικονομικές προοπτικές
Κάμψη στην κατασκευαστική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη τον Μάιο-Αύξηση σε ετήσια βάση
Φρ. Μερτς: Οποιαδήποτε δασμολογική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Ε.Ε. θα είναι ασύμμετρη
Εγκρίθηκε το 18ο πακέτο κυρώσεων Ε.Ε. κατά της Ρωσίας-Ήρε το βέτο η Σλοβακία
Τα αμερικανικά τέλη φρενάρουν τα κινεζικά ναυπηγεία-Πτώση 52% στις παραγγελίες το πρώτο εξάμηνο