ΣΕΛΚ: Παντοτινός υποστηρικτής της κυπριακής οικονομίας

Επετειακό χαρακτήρα είχε η φετινή ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) καθώς συμπληρώνονται 55 χρόνια από την ίδρυση του. Στη συνέλευση παρευρέθηκαν μέλη του ΣΕΛΚ, φίλοι του συνδέσμου και γνωστοί επιχειρηματίες.

Κατά τη διάρκεια του καταστατικού μέρους της συνέλευσης εξετάστηκαν οι οικονομικές καταστάσεις και εκθέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ανεξάρτητου Ελεγκτή για το έτος 2015. Στη συνέχεια προχώρησαν στη ψηφοφορία για την εκλογή νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στη θέση εκείνων που αποχώρησαν.

Κατά το τελετουργικό μέρος της συνέλευσης αναγνώστηκε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος του ΣΕΛΚ, Δημήτρης Βάκης, ανέφερε πως ο σύνδεσμος θα συνεχίσει το έργο του παρέχοντας συμβουλές προς το Κράτος ώστε η Κύπρος να καταστεί και πάλι ισχυρό διεθνές επιχειρηματικό κέντρο.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΛΚ, Κυριάκος Ιορδάνους, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύνδεσμος και το επάγγελμα του εγκεκριμένου λογιστή καθώς και η κυπριακή οικονομία γενικότερα.

Στο πλαίσιο των 55 χρόνων ζωής του ΣΕΛΚ, βραβεύθηκε ο Τάκης Κληρίδης, ως Μέλος του ΣΕΛΚ με αξιόλογη συνεισφορά στον σύνδεσμο και την κοινωνία του τόπου. Μεταθανάτιος τιμής ένεκεν απονεμήθηκε στον Σόλωνα Τριανταφυλλίδη, που διετέλεσε πρώτος πρόεδρος του συνδέσμου. Το βραβείο παρέλαβαν οι δύο θυγατέρες του.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024