Powered by

L' Artigiano: Σε ανοδική πορεία το 2016

Πόσες είναι οι ελληνικές αλυσίδες στην εστίαση που να καταφέρνουν να επιβιώσουν για πάνω από δύο δεκαετίες; Ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα συγκεκριμένα και ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει η L' Artigiano η οποία ξεκίνησε από τον νεαρό τότε Χρήστο Βιτσικάνο από τον Βύρωνα. 

Κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο της ύφεσης και το 2015 μία από τις δύσκολες χρονιές κατάφερε  να καταγράψει τζίρο ύψους 12,5 εκατ. ευρώ καταγράφοντας ελαφρά άνοδο σε σχέση με το 2014 μία άνοδο που συνεχίζεται σύμφωνα με την διοίκηση και το 2016. 

 

 

Βασικό συστατικό στην επιτυχία της L’ Artigiano είναι η επιμονή στην ποιότητα και τη διαφοροποίηση. Φιλοσοφία του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου, Χρήστου Βιτσικάνου, υπήρξε η προσήλωση στα φρέσκα υλικά, την υψηλή ποιοτική αξία, τη συνεχή επένδυση στο προσωπικό και τη σωστή εξυπηρέτηση του κοινού. Έτσι, οι πρώτες ύλες εισάγονται από την Ιταλία, οι παραδοσιακές ζύμες παρασκευάζονται καθημερινά στα καταστήματα, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας και υπάρχει συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού. 

Για την διοίκηση της L' Artigiano το 2016 είναι μία κομβική χρονιά καθώς μετά από την υλοποίηση επενδύσεων που έχουν ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρώ σε υποδομές και εξοπλισμό, συνεχίζει την επενδυτική της πολιτική με στόχο τη διευκόλυνση του καταναλωτή, την αναβάθμιση υποδομών της και την ισχυροποίηση του brand της. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία λάνσαρε το νέο της site που προσφέρει δυνατότητα εύκολης και γρήγορης online παραγγελίας, ενώ, ανταποκρινόμενη στις νέες ανάγκες της αγοράς, οι οδηγοί της είναι εξοπλισμένοι με ασύρματα PoS για πληρωμές με κάρτα. 

Αξίζει να σημειωθεί πως με στόχο την ενίσχυση της εταιρικής της εικόνας, η L’ Artigiano έχει δρομολογήσει επένδυση ανακαίνισης του δικτύου της, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην τρέχουσα χρήση. Το δίκτυο αριθμεί σήμερα 19 καταστημάτα στην Αττική, τη Χαλκίδα, την Κόρινθο και την Καλαμάτα, απασχολώντας περισσότερα από 400 άτομα προσωπικό. 

ΠΗΓΗ: news247.gr

Δειτε Επισης

Έκλεισε το deal για την πώληση της Ευρωκλινικής στην Generali Hellas
Κρουαζιέρες στην Ελλάδα: Σε ισχύ από σήμερα το τέλος ανά επιβάτη-Διαφοροποιείται το ύψος του τέλους ανά νησί
Παγκόσμιος πρωταθλητής αποδόσεων το Χρηματιστήριο Αθηνών το 2025-Γιατί οι διεθνείς επενδυτές αγοράζουν Ελλάδα
Ισχυρότερο πλαίσιο εποπτείας τραπεζών-Τι προβλέπεται για χορηγήσεις δανείων, ελέγχους για ξέπλυμα και αναφορές παραβάσεων
Αύξηση 2,6% στον τζίρο της ελληνικής βιομηχανίας τον Μάιο
Στη δυσχερέστερη θέση πανευρωπαϊκά στο κόστος στέγασης η Ελλάδα-Τα ευρήματα μελέτης της ΤτΕ
Αύξηση 1,9% σε αφίξεις και διανυκτερεύσεις σε καταλύματα της Ελλάδας τον Μάιο
Στο 3,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Δεν βρίσκουν υπαλλήλους τα ελληνικά σούπερ μάρκετ-Με ελλείψεις προσωπικού το 77% των επιχειρήσεων
Πόσα χρήματα ξοδεύουν οι Έλληνες καταναλωτές για ταξίδια ευεξίας και άθλησης