EBRD: Εκπαιδεύει τους Κύπριους συμβούλους

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) διοργανώνει το δεύτερο στην Κύπρο επιμορφωτικό σεμινάριο για επαγγελματίες συμβούλους. Το σεμινάριο με τίτλο «Προώθηση (marketing) και πώληση συμβουλευτικών υπηρεσιών» λαμβάνει χώρα στο Hilton Cyprus μεταξύ 07 και 10 Ιουνίου και σε αυτό θα συμμετάσχουν 15 περίπου σύμβουλοι. Διοργανώνεται στα πλαίσια της προσπάθειας της EBRD να ενδυναμώσει την τοπική αγορά συμβουλευτικών υπηρεσιών και να στηρίξει τις κυπριακές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. 

Η EBRD εισήγαγε στην Κύπρο τη σειρά προγραμμάτων κατάρτισης «Αναπτύξτε τη Συμβουλευτική σας Επιχείρηση» το 2015. Η σειρά περιλαμβάνει έξι επιμορφωτικά σεμινάρια που προσφέρουν βασικές δεξιότητες, γνώσεις και τεχνικές ώστε οι σύμβουλοι να μπορούν να παράσχουν αποτελεσματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες που θα κάνουν τη διαφορά για τους πελάτες τους, αλλά και να «τρέχουν» τη δική τους επιχείρηση με επιτυχία.

Το πρώτο σεμινάριο «Επιχειρηματική διάγνωση για συμβούλους» (Business Diagnostics for Consultants) διοργανώθηκε στη Λευκωσία τον περασμένο Δεκέμβριο. 22 Κύπριοι επαγγελματίες σύμβουλοι συμμετείχαν στο σεμινάριο που παρέδωσε ο Nick Warn, εκπαιδευτής με 23 χρόνια πείρα στο management consulting. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν, να μάθουν ο ένας από τις εμπειρίες του άλλου και να αναπτύξουν το δίκτυο των συνεργατών τους.

Στη συνέχεια, η EBRD αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθειά της να στηρίξει την τοπική αγορά συμβούλων διοργανώνοντας και δεύτερο σεμινάριο αυτό τον Ιούνιο. Το σεμινάριο με τίτλο «Προώθηση (marketing) και πώληση συμβουλευτικών υπηρεσιών» έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διδάξει τους επαγγελματίες συμβούλους πως να προσεγγίζουν περισσότερους πελάτες και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί, αλλά και να συντάσσουν επιτυχημένες προσφορές και να διαχειρίζονται αποτελεσματικότερα τις σχέσεις με τους πελάτες τους.

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για συμβούλους με τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας και θα διεξαχθεί και πάλι από τον Nick Warn στο Hilton Cyprus μεταξύ 07 και 10 Ιουνίου. 

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων