Η διάκριση «Investors in People – Bronze» στην PrimeTel

Τη διεθνή πιστοποίηση Investors in People – Bronze, κατέκτησε η PrimeTel για την εταιρική φιλοσοφία που ακολουθεί στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η PrimeTel είναι μια  από τις πρώτες εταιρείες στην Κύπρο που κατόρθωσε να κατακτήσει τη διάκριση IiP Standard το 2012 για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών, το οποίο και ανανέωσε φέτος, αποσπώντας την διάκριση bronze». Την ίδια ώρα, προστίθεται ότι «η εταιρεία προσφέρει πιστοποιημένο εργασιακό περιβάλλον που σέβεται,  αναγνωρίζει και εξελίσσει τους εργαζομένους, δίνοντας βάρος στη ποιοτική εκπαίδευση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των συνδρομητών».

Σχετικά με τη διάκριση,  η Chief Customer Officer της PrimeTel, Μαρίνα Παπανικολάου μίλησε για τον θεσμό, τονίζοντας πως το πρότυπο Investors in People αποτελεί ένα χρήσιμο εργαλείο που βελτιώνει τις διαδικασίες μιας επιχείρησης ενισχύοντας τον προσανατολισμό της στο ανθρώπινο κεφάλαιο. «Αυτό για εμάς σημαίνει ακόμη ισχυρότερη δέσμευση στην ενδυνάμωση των ανθρώπων μας, και ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια με σκοπό τη δημιουργία ενός ξεχωριστού εργασιακού περιβάλλοντος», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι το IiP είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο μοντέλο ποιότητας στον τομέα της Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, που δημιουργήθηκε το 1991 και εφαρμόζεται εδώ και  25 χρόνια σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. Βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους, μέσα από την διαχείριση και ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού τους. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024