Σεμινάριο για τη διαχείριση δεδομένων και πληροφοριών

Η Fileminders και η KPMG σε συνεργασία με την AIIM Int., διοργάνωσαν ένα σεμινάριο με στόχο την ανάλυση των αποτελεσματικών μεθόδων μετάβασης της διαχείρισης δεδομένων και πληροφοριών από την έντυπη μορφή σε ψηφιακή, επιτυγχάνοντας παράλληλα τη συμμόρφωση με την  επικείμενη αναθεωρημένη ευρωπαϊκή νομοθεσία (General Data Protection Regulation) για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και πληροφοριών. 

Η εκδήλωση έγινε στα κεντρικά γραφεία της KPMG στη Λευκωσία και παρευρέθηκαν άτομα από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς το θέμα άγγιζε σημαντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι οργανισμοί με σκοπό τη συμμόρφωσή τους και την βελτίωση των εσωτερικών διαδικασιών τους.

Η συζήτηση κάλυψε με λεπτομέρεια τις απαιτήσεις και τις επιπτώσεις των νέων ευρωπαϊκών οδηγιών για έναν οργανισμό, όπως παρουσιάστηκαν από τον προσκεκλημένο ομιλητή Dave Jones, αντιπρόεδρο των εργασιών EMEA AIIM International. 
 
Επιπλέον, ο Αλέξης Ευαγγέλου, Digital Business Manager της Fileminders και ο Γιώργος Τζιωρτζής, Διοικητικός Σύμβουλος και Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διοίκησης της KPMG, συζήτησαν τη μεθοδολογία και τις βέλτιστες πρακτικές για μια ομαλή μετάβαση της διαχείρισης δεδομένων και πληροφοριών από την έντυπη μορφή στην ψηφιακή, καθώς και τα κίνητρα που οδηγούν στην αλλαγή του σημερινού επιχειρηματικού μοντέλου, αντίστοιχα. Τέλος, ο Δρ Στέλιος Χειμώνας, Cyprus Digital Champion, επεξήγησε τα μελλοντικά πλάνα, στόχους αλλά και τα οφέλη του ψηφιακού μετασχηματισμού στη δημόσια υπηρεσία.



Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων