Powered by

Η Microsoft αγοράζει εταιρία startup

Η Microsoft Corp συμφώνησε να εξαγοράσει την startup Wand Labs, της οποίας η τεχνολογία messaging θα τονώσει τις προσπάθειες του κολοσσού στα chatbots.

 

Οι όροι της συμφωνίας δεν έχουν αποκαλυφθεί, μεταδίδει το MarketWatch. Πάντως, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η τεχνολογική εταιρία έφτασε σε συμφωνία για την αγορά της LinkedIn Corp, για 26,2 δισ. δολάρια.

Το νέο απόκτημα της Microsoft θα ενσωματωθεί στην «ομάδα» μηχανικής και πλατφορμών Bing, η οποία αναπτύσσει τεχνολογία βάσει της στρατηγικής που ο CEO, Satya Nadella, αποκαλεί «συζήτηση ως πλατφόρμα».

Το Μάρτιο, η Microsoft κυκλοφόρησε στο Twitter το chatbot Tay. Η Tay δέχθηκε σκληρές επικρίσεις διότι όσο περνούσε η ώρα τα σχόλιά της γίνονταν όλο και πιο αντισημιτικά. Η εταιρία αναγκάστηκε να την «κλείσει» σε λιγότερο από μια ημέρα.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Διατηρεί στο 4,25% το επιτόκιό της η Τράπεζα της Αγγλίας-Απογοητεύει νοικοκυριά και επιχειρήσεις
Στην εποχή των μηδενικών επιτοκίων εισέρχεται η Ελβετία-Ανησυχία για επιστροφή σε αρνητικά επιτόκια
Δεν γλιτώνει το πρόστιμο-μαμούθ €4 δις από την Ε.Ε. η Google… «Αναποτελεσματικά τα νομικά επιχειρήματα που προέβαλε»
Στο χείλος της ύφεσης η οικονομία της Ρωσίας-Τα υψηλά επιτόκια πνίγουν τις επενδύσεις
Σε υψηλό δεκαετίας η πλατίνα-Στα 1.350,17 δολάρια η ουγγιά
Τζερόμ Πάουελ (Fed): Βασικός παράγοντας για την υψηλή αβεβαιότητα οι δασμοί Τραμπ
Πτώση για τον χρυσό μετά την πρόβλεψη της Fed για βραδύτερο ρυθμό μελλοντικών μειώσεων των επιτοκίων
Fed: Επιμένει σε στάση αναμονής-Αμετάβλητα τα επιτόκια και το dot plot που δίνει σήμα για δύο περικοπές φέτος
Βουτιά στην ιαπωνικές εξαγωγές-Κατακόρυφη πτώση στις αποστολές προς ΗΠΑ
ΗΠΑ: Μειωμένη ζήτηση και δασμοί επιβραδύνουν τη βιομηχανική παραγωγή