Αθλητικό υλικό στην ΕΛΔΥΚ από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Συνεχίζοντας την κοινωνική της δράση η ΟΠΑΠ Κύπρου πρόσφερε αθλητικό υλικό για τις ανάγκες των οπλιτών και στελεχών της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου. Η παράδοση του υλικού έγινε στις εγκαταστάσεις της ΕΛΔΥΚ στη Μαλούντα, από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη ο οποίος συνοδευόταν από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Πάμπο Χρίστου, τη διευθύντρια μάρκεττιγκ κα Αγάθη Μανναρίδου και τον διευθυντή δικτύου πρακτορείων ΟΠΑΠ, κ. Σωτήρη Μεσαρίτη.

«Να είστε σίγουροι ότι το υλικό που μας προσφέρετε θα αξιοποιηθεί στον απόλυτο βαθμό αφού ο αθλητισμός αποτελεί ψυχαγωγία αλλά και μέρος της εκπαίδευσής μας» διαβεβαίωσε ο Διοικητής της ΕΛΔΥΚ, Συνταγματάρχης Εμμανουήλ Θεοδώρου. Ο κ. Θεοδώρου, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διοικητή του Πρώτου Μηχανοκίνητου Τάγματος Πεζικού, Αντισυνταγματάρχη Νίκο Ξυδιά και τον Τμηματάρχη Εκπαίδευσης, Λοχαγό Αναστάσιο Τερζόπουλο, ευχαρίστησε την ΟΠΑΠ Κύπρου και επισήμανε τις άριστες σχέσεις που η Δύναμη διατηρεί με την κυπριακή κοινωνία.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου Δημήτρης Αλετράρης, εξέφρασε τη συγκίνηση του για την παρουσία του στην ΕΛΔΥΚ καταθέτοντας τον σεβασμό όλων των στελεχών της εταιρίας για την προσφορά των οπλιτών και αξιωματικών της στον τόπο. Ο κ. Αλετράρης αναφέρθηκε στην πολύχρονη συνεργασία της ΟΠΑΠ με την ΕΛΔΥΚ την οποία χαρακτήρισε «κύτταρο ευρύτερης προσφοράς, αφού αυτή συμμετέχει σε καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, κοινωνικές και αθλητικές εκδηλώσεις του τόπου. Τομείς της κοινωνίας που και η ΟΠΑΠ Κύπρου, στηρίζει διαχρονικά με συνέπεια και ειλικρίνεια».

Δειτε Επισης

Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία
Arla Protein: Έδωσε το σύνθημα για ένα καλοκαίρι γεμάτο ενέργεια στο «Feed your Jump»
ENAVSMA...για μια ξεχωριστή βραδιά Wine and Dine στο ολοκαίνουριο Amyth of Nicosia
Η RSM Cyprus στέλνει μηνύματα ελπίδας στο συμβολικό ταξίδι μεταφοράς της «Βαλίτσας της Χριστοδούλας»
Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Κύπρου (CITF): Σε τελική ευθεία με δυναμικές παραστάσεις και ενδιαφέροντα workshops