Η Aon γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας

Γιορτάζοντας τη δέσμευσή της για ενίσχυση των οικονομικών και ανθρώπινων δυνατοτήτων σε όλο τον κόσμο, η Aon plc (NYSE: AON), «ο κορυφαίος παγκόσμιος οργανισμός στη διαχείριση των κινδύνων και του ανθρώπινου δυναμικού , διοργανώνει Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας στις 15 Ιουνίου 2016, όταν στελέχη της σε περισσότερες από 50 χώρες θα προσφέρουν εθελοντικά το χρόνο τους για τη στήριξη τοπικών εκδηλώσεων προσφοράς στις κοινότητές τους», αναφέρει η εταιρεία.

«Ως μέρος της παγκόσμιας αποστολής του οργανισμού, η ημέρα υπηρεσίας της Aon προσφέρει στα στελέχη της την ευκαιρία να αφιερώσουν χρόνο μακριά από την εργασία τους για να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες που επικεντρώνονται στην παροχή βοήθειας προς οργανισμούς που ενισχύουν τους ανθρώπους και εξυπηρετούν τις κοινότητες», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

«Από ορφανοτροφεία στη Ρωσία, σε συσσίτια στη Νότια Αφρική και σε παγκόσμιους οργανισμούς όπως ο Ερυθρός Σταυρός και η UNICEF, οι προσπάθειες της Aon αγγίζουν φιλανθρωπικές οργανώσεις σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μέσα από τη συνεργασία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Aon έχει φιλοξενήσει πολλές κλινικές ποδοσφαίρου για παιδιά σε φτωχές περιοχές σε όλο τον κόσμο», προστίθεται.

"Στις 15 Ιουνίου, οι συνάδελφοί μας ενώνονται ως μια ομάδα για να προσφέρουν πίσω στις τοπικές τους κοινωνίες, προκειμένου να παρέχουν ενίσχυση σε αυτούς που τη χρειάζονται περισσότερο," δήλωσε ο Φίλιππος Μαννάρης, Διευθυντής της Aon Hewitt για τη Κύπρο. "Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη σημαίνει να κάνεις το επιπλέον βήμα και να συνεισφέρεις στην κοινωνία πέρα από αυτό που κάνουμε στην καθημερινότητα της εργασίας μας. Η Παγκόσμια Ημέρα Υπηρεσίας της Aon είναι η ενσάρκωση αυτής της φιλοσοφίας."

Για την φετινή χρονιά, η Aon Hewitt Κύπρου αποφάσισε να στηρίξει το σημαντικό έργο που επιτελεί το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» για την αγορά αναγκαίων οικιακών συσκευών και εξοπλισμών για τον ξενώνα του Ιδρύματος. 

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία ιδρύθηκε το 1991 από γιατρούς, νοσηλευτές, γονείς, επιστήμονες και φίλους παιδιών που πάσχουν από τις σοβαρότατες αυτές ασθένειες. Η ίδρυση του αποσκοπούσε στην παροχή κάθε δυνατής βοήθειας προς το λευχαιμικό ή καρκινοπαθές παιδί. Οι προσπάθειες που καταβάλλονται αφορούν την παροχή στην Κύπρο όσο το δυνατό καλύτερων συνθηκών περίθαλψης για τις κακοήθεις ασθένειες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Το Ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» παρέχει συνεχή ηθική αλλά και οικονομική υποστήριξη προς τις οικογένειες των παιδιών που πάσχουν. Συνεχή υποστήριξη παρέχει επίσης με τις δωρεές του προς την Παιδογκολογική Κλινική του Μακάριου Νοσοκομείου στη Λευκωσία που είναι και το κέντρο διάγνωσης και θεραπείας των καρκινοπαθών και λευχαιμικών παιδιών. Μέχρι σήμερα έχει δωρίσει στο νοσοκομείο εξοπλισμό αξίας πέραν των €300,000.

Τέλος, αναφέρεται ότι στελέχη της Aon διεθνώς θα συμβάλουν και σε πολλές άλλες οργανώσεις κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Υπηρεσίας.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων