«Οκτώ για ένα σκοπό»

Για ακόμη μια χρονιά οκτώ σχεδιαστές μόδας εργάζονται για ένα σημαντικό σκοπό, πραγματοποιώντας το φιλανθρωπικό fashion show «Οκτώ για ένα σκοπό» για τρίτη συνεχή χρονιά στις 22 Ιουνίου 2016, στο ανοιχτό  Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Intercollege), στις 20:15. 

 

H διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της κυρίας Φωτεινής Παπαδοπούλου και στοχεύει στην οικονομική στήριξη των συνδέσμων ΠΑΣΥΚΑΦ και Hope for Children. Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι και φέτος το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Έγκωμης. 

Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους  οι σχεδιαστές  Afroditi Hera, Gregory Morfi, Panteli Pantelis, Constantinos Vassiliades, Kristo Avraam, Marios Gregoriades, Maison Anna Dorothea και ChrisK. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πρώτοι τη σειρά ρούχων «Vernel» από το σχεδιαστή μόδας Τρύφωνα Μοδέστου με κοσμήματα από τη σχεδιάστρια Nat C. 

Την παρουσίαση αναλαμβάνουν η εντυπωσιακή Shaya και ο γοητευτικός Ανδρέας Φαλάς.  Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τις χορευτικές ομάδες: Ναταλία Μιχαήλ, Άντρεα Νικολάου, Έλενα Clark, Μαρία Δημητρίου.
Τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη του έργου που προσφέρουν οι σύνδεσμοι ΠΑΣΥΚΑΦ και Hope for Children.

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)