Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ δυναμικά στην digital εποχή

Η εφημερίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ και η ιστοσελίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ξεκίνησαν την λειτουργία τους τον Οκτώβριο του 2015. Οι τεράστιες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές στην Κύπρο επέβαλλαν την δημιουργία νέων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης που να είναι πιο αντιπροσωπευτικά της νέας τάξης πραγμάτων, να είναι πιο αντικειμενικά, πιο αναλυτικά, πιο επεξηγηματικά, πιο ευχάριστα στους αναγνώστες και χρήστες. 

Η ΙΜΗ φιλοδοξώντας να συμβάλει στη μετεξέλιξη του τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης στην Κύπρο δημιούργησε τον ΡΕΠΟΡΤΕΡ ως μια σύγχρονη έντυπη και ηλεκτρονική πλατφόρμα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας, καθώς και καινοτόμα πρόταση για τον Κύπριο αναγνώστη.

Από την περασμένη Κυριακή ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ σταμάτησε την έντυπη του μορφή και επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ψηφιακή μέσω του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online. 

Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online (www.reporter.com.cy) έχει ήδη καθιερωθεί σαν μια από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες πύλες ενημέρωσης και ψυχαγωγίας στο κυπριακό διαδίκτυο. Στους εννιά μόλις μήνες λειτουργίας του μετρά στο ενεργητικό του πολλές επιτυχίες και αρκετές πρωτιές. Ως ένα πολυθεματικό portal, με το πιο σύγχρονο newsroom στην Κύπρο και με μια μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα θα συνεχίσει να καλύπτει τα νέα και εξελίξεις σε όλους τους τομείς: Πολιτική, Κοινωνία, Αστυνομικό ρεπορτάζ, Σπορ, Επιχειρήσεις και Οικονομία, Lifestyle αλλά και σε πιο εξειδικευμένες κατηγορίες θεματολογίου. 

Με προσήλωση στην εγκυρότητα και την αντικειμενικότητα και με αιχμή του δόρατος την αμεσότητα, ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online θα συνεχίσει το ρόλο του ως ένας σημαντικός κόμβος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας καθ’ όλο το 24ωρο, για ότι συμβαίνει στην Κύπρο και τον κόσμο. 

Η ΙΜΗ έχει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επενδύσεων στα Digital Media στην Κύπρο. Ήδη έχει ανακοινώσει την συνεργασία της με την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ) για την δημιουργία του Cyprus Energy News, ενός νέου ενημερωτικού Portal για θέματα ενέργειας. Σύντομα θα γίνουν και άλλες ανακοινώσεις για νέα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες. 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024