CIM: Δεύτερο ετήσιο Honorary Fellows Gala Dinner

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία στις 8 Ιουνίου 2016,  το 2ο ετήσιο Honorary Fellows Gala Dinner στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένη). Επίτιμος ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι τo CIM έχει καθιερώσει ετήσια τον θεσμό της ανακήρυξης μικρού αριθμού επιφανών στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων, σε Honorary Fellows. «Η ανακήρυξη βασίζεται σε δύο βασικά στοιχεία – την προσφορά των εν λόγω στελεχών στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του CIM, και δεύτερον, την προσφορά στην ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων. Μέχρι τώρα 25 επιφανή στελέχη έχουν τύχει αυτής της διάκρισης», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Επισημαίνεται επίσης ότι «ο τίτλος του CIM Honorary Fellow θεωρείται ως μια από τις ανώτατες τιμές που μπορεί να λάβει ένας επιχειρηματίας ή στέλεχος επιχείρησης στην Κύπρο και το ετήσιο δείπνο είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους CIM Honorary Fellows να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του κορυφαίου κυπριακού Business School, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις για τα θέματα που απασχολούν τις κυπριακές επιχειρήσεις».

Καταληκτικά, αναφέρεται ότι «το ετήσιο Honorary Fellows Gala Dinner είναι μια από τις πιο λαμπρές τελετές που πραγματοποιούνται στην Κύπρο ετήσια και πέραν του φαντασμαγορικού δείπνου, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία για VIP tour της έκθεσης που φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου».

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024