EMPORIUM CARS: Επεκτείνεται στη Λάρνακα

Σε επέκταση στη Λάρνακα προχώρησε η εταιρεία Emporium Cars, καθώς πρόσφατα άνοιξε τις πύλες του ο νέος εκθεσιακός της χώρος στην πόλη του Ζήνωνα στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας. 

Στόχος της εταιρείας είναι να καλύψει τις ανάγκες του κοινού της Λάρνακας και της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου, όπως μας είπε ο γενικός διευθυντής και ιδιοκτήτης, Ανδρέας Αντωνίου. Η εταιρεία έχει σημαντικό αριθμό πελατών από τις περιοχές αυτές τους οποίους στοχεύει στο να εξυπηρετήσει καλύτερα με την κίνησή της αυτή. 

Με 17 χρόνια πορείας όπως ανέφερε, ο κ . Αντωνίου, η εταιρεία σημειώνει σταθερή και ανοδική ανάπτυξη και διαθέτει σε μόνιμη βάση στοκ αυτοκινήτων συνολικής αξίας €5 εκατ. ευρώ.  

Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται περισσότερο στον τομέα διάθεσης μεταχειρισμένων, αλλά και καινούργιων αυτοκινήτων, κυρίως από την Ιαπωνία, σε δικούς της εκθεσιακούς χώρους στη Λεμεσό, την Πάφο, τη Λευκωσία και τώρα στη Λάρνακα. 

Η Emporium Cars πρόσθετα ασχολείται και με τις εξαγωγές και συνεργάζεται με πέραν των 182 χωρών ανά τον κόσμο. 

Στους στόχους της εταιρείας είναι να συνεχίζει να αναπτύσσεται με την ίδια σοβαρότητα, σταθερότητα και αξιοπιστία. 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: H Μακαρίου επαναπροσδιορίζεται, το κέντρο επανέρχεται
Χρ. Ελληνίδης: Τα ισχυρά εργαλεία και υπηρεσίες από Κομισιόν που καταρρίπτουν τα γλωσσικά εμπόδια με ένα κλικ
Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων
Ν. Χριστοδουλίδης: Ακαδημαϊκό κέντρο ευρωπαϊκού επιπέδου και με διεθνή αντίκτυπο το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δρ. Χρ. Χατζηκυπριανού: Αρχιτεκτονικό και ακαδημαϊκό επίτευγμα η νέα πτέρυγα του EUC-«Empowering greatness»
Εκτός easyHotel ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου-Νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς με μοναδικό μέτοχο την Tristan Capital Partners
Η νέα Οδηγία της ΚΤΚ για παρεμπόδιση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας
Αύξηση αξίας και όγκου κύκλου εργασιών λιανικού εμπορίου τον Μάρτιο
Αμετάβλητο το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο-Στα €580,6 εκατ ή 1,6% του ΑΕΠ
Takata: Τηλεφωνικό κέντρο από ΤΟΜ για πολίτες που δεν μπόρεσαν να κλείσουν ραντεβού για ανακλήσεις