Η Odyssey κύριος χορηγός του Internal Audit Forum Κύπρου 2016

Η Odyssey συμμετείχε ως κύριος χορηγός στο ετήσιο Forum Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου, που έλαβε χώρα στις 19 Μαΐου 2016, στη Λευκωσία.
 
Το Forum Εσωτερικών Ελεγκτών Κύπρου διοργανώθηκε από τον ομώνυμο Σύνδεσμο και ασχολήθηκε με τις πρόσφατες τάσεις και εξελίξεις αναφορικά με τις επαγγελματικές πρακτικές του Εσωτερικού Ελέγχου που εφαρμόζονται στην Κύπρο, την Ευρώπη και το εξωτερικό. 

Το συνέδριο εμπεριείχε σημαντικό αριθμό παρουσιάσεων από διακεκριμένους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, με κορυφαία την παρουσίαση του προέδρου του Ινστιτούτου Εσωτερικών Ελεγκτών Αμερικής, Richard F. Chambers.

Κατά τη διάρκεια του Forum η Odyssey είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες Διακυβέρνησης, Συμμόρφωσης και Διαχείρισης Κινδύνων. Oι υπηρεσίες αυτές επεκτείνονται πέρα από τις γνωστές θεωρητικές προσεγγίσεις, διασφαλίζοντας ότι ο οργανισμός παραμένει σε συμμόρφωση με τις νομικές και κανονιστικές του υποχρεώσεις, χωρίς να παρεμποδίζεται η επιχειρησιακή του λειτουργία και αποτελεσματικότητα.

Επιπρόσθετα, η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Odyssey παρουσίασε τις υπηρεσίες Vulnerability Assessment και Penetration Test που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους Εσωτερικούς Ελεγκτές και το προσωπικό Ασφάλειας Πληροφοριών για να αναγνωριστούν πιθανές κακόβουλες απειλές και ευπάθειες, οι οποίες, υπό άλλες συνθήκες, θα περνούσαν απαρατήρητες. Επιπλέον, ανέλυσαν ότι, προκειμένου να ξεπεραστούν οι αναδυόμενες προκλήσεις, ένας οργανισμός πρέπει να επικεντρωθεί στην υλοποίηση, συνεχή υποστήριξη και επιμελή αξιολόγηση και αναθεώρηση ενός ισχυρού πλαισίου διαχείρισης κινδύνων και Ασφάλειας Πληροφοριών, σε συνδυασμό με την εφαρμογή ενός αποτελεσματικού πλαισίου ελέγχου.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων