Νέο OJO Sunglasses στη Θεσσαλονίκη

Νέο σημείο πώλησης της αλυσίδας γυαλιών ηλίου OJO Sunglasses, άνοιξε πριν μερικές μέρες στο One Salonica Outlet Mall.

Η γρήγορα αναπτυσσόμενη κυπριακή αλυσίδα εξειδικεύεται μόνο στα γυαλιά ηλίου, προσφέροντας περισσότερα από 450 διαφορετικά μοντέλα και χρώματα. Διαθέτει επίσης,  πιστοποιημένη ποιότητα UVA και UVB στα 400nm. Τα γυαλιά διατίθενται σε όλα τα καταστήματα σε χαμηλές τιμές με την προσφορά  1+1 Δωρεάν.

Στο νέο φιλόξενο σημείο πώλησης μπορεί να βρει κανείς αντρικά, γυναικεία και παιδικά γυαλιά ηλίου OJO, τα οποία ικανοποιούν όλα τα γούστα όπως κλασικά, μοντέρνα, καθημερινά, γυαλιά για σπορ και για κάθε περίσταση.
 
Επιπλέον, το Σάββατο 7 Μαΐου, στο The Mall of Cyprus, στις 12 το μεσημέρι θα εγκαινιαστεί το νέο σημείο πώλησης των OJO Sunglasses, όπου θα γίνει και live link με τον Mix Fm, κατά τις ώρες 12:00-14:00. Σκοπός είναι η εύκολη και άνετη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Ο σχεδιασμός και η παραγωγή έγινε από το τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας OJO Sunglasses.

Μια καινοτομία επίσης, της εταιρείας είναι το OJO Radio, το δικό της διαδικτυακό ραδιόφωνο, το οποίο παίζει τραγούδια παλιών και πρόσφατων ξένων επιτυχιών. Οι συνδέσμοι για το OJO Radio είναι: 

http://www.e-radio.gr/OJO-Radio-Nicosia-i2275/live

http://tunein.com/radio/OJO-Radio-s266710/

Δειτε Επισης

Ένα σύγχρονο πολυλειτουργικό πάρκο στην καρδιά της Λευκωσίας... Εγκαινιάστηκε η ανάπλαση του παλιού ΓΣΠ(pics&vid)
High level φόρουμ και ώθηση στη δυναμική πορεία των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας από Χριστοδουλίδη και Μόντι
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»