Baker Tilly: Είκοσι χρόνια επιτυχημένης πορείας

Την επιτυχία 20 χρόνων γιόρτασε στις  5 Μαΐου η Baker Tilly in South East Europe, με εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου στην παρουσία φίλων, συνεργατών και προσωπικού της εταιρείας.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Baker Tilly in South East Europe, Μάριος A. Κλείτου, στον χαιρετισμό του δήλωσε: «Όραμα της Baker Tilly πριν 20 χρόνια ήταν η εδραίωσή της στην αγορά ως ένα από τα πιο επιτυχημένα Γραφεία, στόχος ο οποίος σήμερα έχει επιτευχθεί».

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι: «Είναι, πράγματι, πολύ ελπιδοφόρο ως προς την επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών μας για βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη, να μπορούμε σήμερα να αναφερόμαστε σε κυπριακές εταιρείες που πετυχαίνουν να εκπληρώνουν τους επιχειρησιακούς τους στόχους, να αναπτύσσονται και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στην Κύπρο και στο εξωτερικό».

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Baker Tilly International,  Geoffrey Barnes ο οποίος είπε: «Είναι τιμή μου που παρευρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση όπου έμπρακτα παρουσιάζεται το όραμα όλων μας για ανάπτυξη και επιτυχία».

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Baker Tilly International, James Castellano, αφού συνεχάρη τον κ. Κλείτου για τα 20 χρόνια επιτυχίας πρόσθεσε: «Αυτή η εκδήλωση αποδεικνύει ότι ο κάθε ένας ξεχωριστά μέσα στη Baker Tilly δεσμεύεται να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι μελών του δικτύου της Baker Tilly in South East Europe.

Η Baker Tilly in South East Europe  ξεκίνησε τη δράση της από τη Λευκωσία τον Δεκέμβριο του 1996 και σήμερα διατηρεί επτά γραφεία με 20 συνέταιρους και πάνω από 300 άτομα προσωπικό ενώ είναι το πέμπτο μεγαλύτερο γραφείο στην Κύπρο και βρίσκεται ανάμεσα στα δέκα μεγαλύτερα στις χώρες που δραστηριοποιείται.

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν