Νέα σημαντικά προνόμια για τα Μέλη του πολυεπιχειρησιακού Ταμείου LifeGoals

Το Ταμείο Προνοίας LifeGoals, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη σύναψη συμφωνίας με την MetLife Europe Ltd, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες ζωής στον κόσμο. Με βάση τη συμφωνία, το LifeGoals προσφέρει στα Μέλη του ομαδικά πακέτα ασφάλισης και άλλα ασφαλιστικά προϊόντα σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Ήδη από την 1η Μαΐου 2016, τα Μέλη του Ταμείου1 καλύπτονται με Ασφάλεια Ζωής για το ποσό των €3,000, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Τα Μέλη του LifeGoals έχουν τώρα τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τις ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές ομαδικών ασφαλιστικών συμβολαίων σε μία σειρά προϊόντων της MetLife. Μεταξύ άλλων θα προσφέρονται ασφαλιστικές καλύψεις σε τιμές ομαδικών συμβολαίων για τους κλάδους:

●    Ζωής
●    Μόνιμης ολικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα
●    Μόνιμης μερικής ανικανότητας από ασθένεια ή ατύχημα

Επιπλέον, για ασφάλεια ζωής μέχρι και για €100,000, όλα τα Μέλη του Ταμείου Προνοίας LifeGoals μπορούν να ασφαλιστούν απλά δηλώνοντας συμμετοχή στο σχέδιο, χωρίς ιατρικές εξετάσεις2, ενώ μπορούν να αιτηθούν για κάλυψη μέχρι και για το ποσό των €300,000.

Η διαδικτυακή πλατφόρμα των Μελών του LifeGoals θα παρέχει σύντομα τη δυνατότητα επιλογής σχεδίου εύκολα και γρήγορα, προσφέροντας άμεση ενημέρωση για τις καλύψεις των Μελών καθώς και την ημερομηνία ανανέωσης των συμβολαίων τους.

H χρήση των εργαλείων που προσφέρει η διαδικτυακή πλατφόρμα LifeGoals, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά, καθώς παρέχει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές συνταξιοδοτικών σχεδίων, την αφυπηρέτηση, την αποταμίευση για τη σύνταξη και άλλα. Επίσης δίνει στα Μέλη τη δυνατότητα να έχουν συνεχή πρόσβαση και ενημέρωση για το λογαριασμό τους.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνο Νεοφύτου, μέλος της διαχειριστικής επιτροπής του Ταμείου Προνοίας LifeGoals, «η συνεργασία με μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η MetLife, αποτελεί σημαντική στρατηγική κίνηση αφού μας επιτρέπει να προσφέρουμε στα Μέλη μας τη δυνατότητα απόκτησης ασφαλιστικής κάλυψης σε προνομιακές τιμές, παράλληλα με την ευχέρεια συμμετοχής στα συνταξιοδοτικά σχέδια LifeGoals με στόχο μία άνετη συνταξιοδότηση αλλά και την επίτευξη επιμέρους στόχων ζωής, όπως η προστασία της οικογένειας, οι σπουδές των παιδιών, κλπ. Με τη συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των μελών του Ταμείου μας, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε επιπρόσθετα οφέλη στα Μέλη μας μέσα από την επαγγελματική διαχείριση και την επίτευξη οικονομιών κλίμακας αλλά και τη χρήση τεχνολογιών αιχμής».  

 

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν