L.S.G. Prime Microbrewery: Λανσάρει την μπύρα Cyprus Pils

Μια νέα μπύρα, η Cyprus Pils, κάνει αυτή τη βδομάδα την εμφάνισή της στην κυπριακή αγορά, από την εταιρεία L.S.G. Prime Microbrewery.

Πρόκειται για καθαρά κυπριακό προϊόν, το οποίο πριν καλά- καλά κυκλοφορήσει στην Κύπρο, διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό μπύρας Meiningers International Craft Beer Award 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Όπως μας είπε, ο διευθυντής Παραγωγής της εταιρείας Λοϊζος Χατζηχαραλάμπους, η Κύπρος έλαβε το βραβείο αυτό σε μια σημαντική διοργάνωση, μετά από δεκαετίες. «H μπύρα μας Cyprus Pils, θα κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά αυτή τη βδομάδα σε ανταγωνιστική τιμή και ταυτόχρονα προχωράμε σε εξαγωγές σε Ελλάδα και Γαλλία όπου λόγω του διαγωνισμού ήδη η ζήτηση είναι αυξημένη», σημείωσε.

Η  Cyprus Pils έχει σχεδιαστεί με κύριο στόχο τη γευστική υπεροχή, αλλά και την αυξημένη αντοχή στις δύσκολες συνθήκες φύλαξης του νησιού μας σε πολύ υψηλό βαθμό. Ο κ. Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι η διανομή θα γίνεται από της εταιρείας για διασφάλιση της ποιότητας και ακεραιότητας του προϊόντος στον τελικό του αποδέκτη τον πελάτη, σε συνεργασία με την εταιρεία GAP Vassilopoulos.

Δειτε Επισης

Η ΕΚΟ στήριξε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ως μέγας χορηγός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά (pics)
Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ακρόπολις, με 1η και 3η θέση στο βάθρο των νικητών
Toyota Gazoo Racing: Οδηγεί την κούρσα του WRC μετά το Ράλι Ακρόπολις
Σημαντική διάκριση για το Hyundai IONIQ 5 N… Βραβεύτηκε ως Five-Star Car
Διπλή αναγνώριση για τη Hyundai στα βραβεία Autotrader Drivers’ Choice Awards 2025
Διεθνείς διακρίσεις για το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΥΚΚΟΣ
Παραδόθηκαν από την CTC Automotive οι νέες ηλεκτρικές λιμουζίνες κυβερνητικών αξιωματούχων
Defender Experience: Η πολυτελής περιπέτεια που ξεπερνά κάθε προσδοκία
Το νέο Lexus ES επαναπροσδιορίζει την πολυτέλεια και τη φινέτσα
Κάθοδος Xpeng στην Κύπρο με επίσημο αντιπρόσωπο την Andys Agathocleous Motors-Στην χώρα μας τα πρώτα οχήματα