L.S.G. Prime Microbrewery: Λανσάρει την μπύρα Cyprus Pils

Μια νέα μπύρα, η Cyprus Pils, κάνει αυτή τη βδομάδα την εμφάνισή της στην κυπριακή αγορά, από την εταιρεία L.S.G. Prime Microbrewery.

Πρόκειται για καθαρά κυπριακό προϊόν, το οποίο πριν καλά- καλά κυκλοφορήσει στην Κύπρο, διακρίθηκε στο διεθνή διαγωνισμό μπύρας Meiningers International Craft Beer Award 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία.

Όπως μας είπε, ο διευθυντής Παραγωγής της εταιρείας Λοϊζος Χατζηχαραλάμπους, η Κύπρος έλαβε το βραβείο αυτό σε μια σημαντική διοργάνωση, μετά από δεκαετίες. «H μπύρα μας Cyprus Pils, θα κυκλοφορήσει στην κυπριακή αγορά αυτή τη βδομάδα σε ανταγωνιστική τιμή και ταυτόχρονα προχωράμε σε εξαγωγές σε Ελλάδα και Γαλλία όπου λόγω του διαγωνισμού ήδη η ζήτηση είναι αυξημένη», σημείωσε.

Η  Cyprus Pils έχει σχεδιαστεί με κύριο στόχο τη γευστική υπεροχή, αλλά και την αυξημένη αντοχή στις δύσκολες συνθήκες φύλαξης του νησιού μας σε πολύ υψηλό βαθμό. Ο κ. Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι η διανομή θα γίνεται από της εταιρείας για διασφάλιση της ποιότητας και ακεραιότητας του προϊόντος στον τελικό του αποδέκτη τον πελάτη, σε συνεργασία με την εταιρεία GAP Vassilopoulos.

Δειτε Επισης

Samsung: Παρουσιάζει το One UI 8 Watch στο Galaxy Watch Ultra
Το Range Rover House στη Μύκονο για να γιορτάσει 55 χρόνια θρυλικής πορείας
Σαρωτικό ντεμπούτο για τον Oliver Solberg με το Toyota GR Yaris Rally1
Αυξημένη ισχύ και ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία για το νέο Toyota bZ4X-Το πρώτο πρόγραμμα αναβάθμισής του
Η ELEMIS επίσημος συνεργάτης περιποίησης δέρματος της Aston Martin-Ανακοίνωσαν πολυετή συνεργασία
Samsung Galaxy Z Fold7: Ultra ισχυρό, ultra κομψό-Η πιο εξελιγμένη σειρά Galaxy Z
Η ΕΚΟ στήριξε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, ως μέγας χορηγός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά (pics)
Η Zooki παρουσιάζει το νέο Magnesium Zooki-Ο πιο απολαυστικός τρόπος να χαλαρώσεις, να ανακάμψεις και να επαναφορτιστείς
Θρίαμβος της Hyundai στο Ράλι Ακρόπολις, με 1η και 3η θέση στο βάθρο των νικητών
Toyota Gazoo Racing: Οδηγεί την κούρσα του WRC μετά το Ράλι Ακρόπολις