Powered by

Μήνυμα Emirates κατά του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής

Η Emirates είναι σε αποστολή για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την απειλή που το παράνομο εμπόριο άγριας ζωής θέτει για την επιβίωση μερικών από τα πιο απειλούμενα με εξαφάνιση και γνωστά ζώα του πλανήτη.

Η Emirates αποκάλυψε το πέμπτο A380 αεροσκάφος της διακοσμημένο με ειδικό σχεδιασμό για την υποστήριξη του οργανισμού United for Wildlife - μια συμμαχία μεταξύ των επτά από τις πλέον παγκόσμιες σημαίνοντες οργανώσεις προστασίας και του ιδρύματος The Royal Foundation of the Duke and Duchess of Cambridge and Prince Harry. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση, το καινούριο αεροσκάφος Emirates Α380 “United for Wildlife” εμφανίζεται επί τόπου στον κυκλικό κόμβο που οδηγεί προς το Αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου - ένα ιδιαίτερα ευδιάκριτο χώρο από τον οποίο περνούν πάνω από ένα εκατομμύριο διεθνείς ταξιδιώτες, οι οικογένειες και φίλοι τους σε ετήσια βάση.  

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών, η Emirates έχει κυριολεκτικά μεταφέρει το μήνυμά της κατά του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής στους ουρανούς και σε όλο τον κόσμο. Από το Νοέμβριο, τα τέσσερα εντυπωσιακά“United for Wildlife” αεροσκάφη Α380 της αεροπορικής εταιρείας έχουν πετάξει πάνω από 4,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα σε πάνω από 800 πτήσεις, ενθουσιάζοντας πελάτες, παγκόσμιους ταξιδιώτες και παρατηρητές αεροπλάνων σε 34 πόλεις που εκτείνονται σε πέντε ηπείρους.

Ο Sir Tim Clark, πρόεδρος της Emirates Airline, δήλωσε: «Το παράνομο εμπόριο άγριας ζωής έχει φέρει πολλά από τα πιο μεγαλοπρεπή ζώα του πλανήτη μας στο χείλος της εξαφάνισης. Είναι αδιανόητο ότι σε μια γενιά από σήμερα, μπορεί να μην υπάρχουν πλέον ρινόκεροι, ελέφαντες ή τίγρεις στην άγρια φύση. Η ανάγκη για δράση είναι επιτακτική, και τόσο η πλευρά της ζήτησης όσο και της προσφοράς του παράνομου εμπορίου άγριας ζωής πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δειτε Επισης

Η άτεγκτη στάση των συντεχνιών βάζει σε κίνδυνο τη ξενοδοχειακή βιομηχανία-«Όχι» και από ΣΕΚ στη μεσολαβητική πρόταση
ACTTA: Χοροεσπερίδα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο των δράσεων για τα 70 χρόνια λειτουργίας του
Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα
Άνοιξε εντός του Sunset Gardens το Nomad Bread & Coffee-Μοντέρνες και ευρύχωρες εγκαταστάσεις(pics)
Lordos Hotels: Αναδιοργάνωση θυγατρικής και σε νέα βάση η λειτουργία του Golden Coast Hotel
Στην Αγία Νάπα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος η Υφ. Ναυτιλίας-Συναντήθηκε με το Δήμαρχο
ΕΤΑΠ Πάφου: Χρηματοδότηση έως €25.000 για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-100% χρηματοδότηση
Aphrodite Hills Resort και όμιλος PERHA συνεργάζονται για το ετήσιο Σαββατοκύριακο αγάπης και συνεισφοράς
Παραμένει αισιόδοξος και ρίχνει το γάντι στις συντεχνίες για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου
Βάζουν σε μπελάδες την ξενοδοχειακή βιομηχανία οι συντεχνίες-«Όχι» ΠΕΟ και επιφυλάξεις ΣΕΚ για την μεσολαβητική