Συστήματα επεξεργασίας νερού στο κτήριο της Wargaming

Καινοτόμα συστήματα επεξεργασίας και φιλτραρίσματος νερού τοποθετήθηκαν στο κτήριο της Wargaming Global Head Quarters στη Λευκωσία.

Σε αυτό το πλαίσιο, την Τετάρτη 1η Ιουνίου ο marketing manager της Pentair σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, Francois Imhof θα επισκεφθεί την Κύπρο για να δει από κοντά το πρότζεκτ.

Σημειώνεται ότι η Pentair, που φέτος γιορτάζει τα 50 της χρόνια, μία πολυεθνική εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ και 30,000 προσωπικό, θεωρείται παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της επεξεργασίας νερού και των συναφών τεχνολογιών, με κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 6,43 δισ. δολάρια το 2015.

Εξάλλου, επισημαίνεται ότι η εταιρεία Aqua Crystal, η οποία έχει μια 10χρονη επιτυχημένη πορεία στον τομέα,  είναι ο αντιπρόσωπος  των προϊόντων επεξεργασίας νερού της Pentair στην Κύπρο.
Η επίσκεψη του κ. Imhof στην Κύπρο αλλά και η συνεργασία της εταιρείας με έναν κολοσσό όπως η Wargaming αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Κύπρο, καθώς αναμένεται να γίνει σχετική προβολή του θέματος σε έντυπα και διαδικτυακά μέσα του εξωτερικού.  

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η επιλογή πολύ μεγάλων εταιρειών όπως η Wargaming να ιδρύσουν τα κεντρικά τους γραφεία στην Κύπρο,  αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης προς το οικονομικό, επιχειρηματικό και φορολογικό περιβάλλον του νησιού.



Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων