Λογισμικό «Ζυγός» για την οργάνωση δικηγορικών γραφείων

Η εταιρεία Softline Computer Systems, η οποία φέτος κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στα δρώμενα της πληροφορικής στην κυπριακή αγορά, θα διοργανώσει 4 εκδηλώσεις οι οποίες στόχο θα έχουν την παρουσίαση του νέου λογισμικού Ζυγός, εξειδικευμένο στην οργάνωση δικηγορικών γραφείων, και πως μέσα από την χρήση της τεχνολογίας ένα δικηγορικό γραφείο μπορεί να αυξήσει τον έλεγχο, την παραγωγικότητα και κατ'επέκταση την κερδοφορία του.

 

Σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας τονίζεται ότι «η χρήση του mobile και του cloud επηρεάζουν τη ζωή μας ριζικά και τα δικηγορικά γραφεία δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση στον κανόνα».

Επισημαίνεται ταυτόχρονα ότι «στην εκδήλωση θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της δικηγορίας στην Κύπρο και πώς οι αλλαγές στους Θεσμούς (Διαταγή 25 & 30) αλλά και οι πιο αυστηροί έλεγχοι του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου σε σχέση με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος μπορούν να αποτυπωθούν ηλεκτρονικά και να δώσουν στο γραφείο γρήγορη, ακριβή και αξιόπιστη πληροφόρηση».

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 28/6 στη Λέσχη Νομικών "Θέμις" στην Πάφο, στις 30/6 στο Venue Center του Columbia Plaza στην Λεμεσό, στις 5/7 στο Hilton στην Λευκωσία και στις 7/7 στο Κτήμα Μακένζυ στη Λάρνακα. 

Τέλος, αναφέρεται ότι το ακριβές πρόγραμμα για την κάθε εκδήλωση καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις θα ανακοινωθούν στην σελίδα του Ζυγού στο Facebook καθώς και στην ιστοσελίδα www.getzygos.com/event.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων