P&P Image Communications: Ψήφος εμπιστοσύνης από Κίνημα Οικολόγων

«H P&P Image Communications δημιουργήθηκε  με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε επιχειρήσεις καλύπτοντας όλο το φάσμα των υπηρεσιών Marketing, Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας», αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της εταιρείας.

«Με τον τρόπο αυτό συμβάλλει καθοριστικά στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και στην επίτευξη των στόχων τους», προστίθεται.

«Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών κατά τη διάρκεια της εκλογικής περιόδου εμπιστεύθηκε την εταιρεία μας για να αναλάβει την ολοκληρωμένη επικοινωνιακή πολιτική που θα έπρεπε να εφαρμοστεί κατά την προεκλογική περίοδο», αναφέρει επίσης η εταιρεία. «Σε πολύ δύσκολο πολιτικό τοπίο το Κίνημα πέτυχε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα και είμαστε  ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι συμβάλλαμε και εμείς σε αυτό το αποτέλεσμα», επισημαίνεται στο ίδιο δελτίο Τύπου.

«Η εμπιστοσύνη που έδειξε το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε μια νέα εταιρεία σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές, μας γεμίζει με ευθύνες», τονίζει η εταιρεία.

Η P&P Image Communications συγχαίρει το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών. Η εταιρία πολύ σύντομα επισημαίνει ότι «θα παρουσιάσει νέες συμφωνίες που θα προκαλέσουν συζητήσεις».

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων